2777
2789
عنوان

پیشنهاد شام ساده

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 75 پست
کاش کی امشب من دعوت میکرد برای شام حوصله آشپزی ندارم

دقیقا منم حسم همینه ، دوستان مرسی از نظراتتون نیمرو با ماست و خیار میدرستم از همه چی راحتتره

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم هم آبش هم کوبیده ، ولی سنگینه الان باز نمیتونم بخورم

نوش جونت عزیز دلم واسه بعد میتونی تبدیلش کنی به کوفته با تخم مرغ یا آرد یا هر چیزی که بلدی

واسه امشبم اگه اسفناج داری میتونی سریع آماده کنی 

نوش جونت عزیز دلم واسه بعد میتونی تبدیلش کنی به کوفته با تخم مرغ یا آرد یا هر چیزی که بلدی واسه امش ...

کوفته؟؟؟؟ چطوری میتونم؟ دقیق بهم بگو برا ناهار فردا آماده کنم، مرسی گلم، چشم نرگسی میزنم ممنون

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

مواد آبگوشت یعنی کوبیدش که کامله ببین دوست داری به چه شیوه ای باشه ... فلافلی یا کوفته تبریزی یا شکل کتلت ... مهم اینه بتونی چی کار کنی وا نره و واسه تکمیلش چه مواد و چاشنی لازم داشته باشه  ... یکم تو نت سرچ کنی هست عزیزم

بعد این نرگسی چیه ؟

بچه ها من بلد نیستم املت خوشمزه درست کنم کی بلده خوشمزشو یاد منم بده

اگه با پیاز میونه خوبی داری پیاز رو ریز وساطوری خورد کن یه عدد کافیه بعد که خوب طلایی شدیه مقدار کم زرد چوبه وفلفل سیاه بهش بزن یه هم بزن بعد گوجه رو که رنده کردی بهش اضافه کن بعد بزار خوب با پیاز سرخ بشه ونمک بهش بزن حالا تخم ومرغ هارو تویه کاسه جدگانه خوب بهم بزن حالا یه اگه روغن پیاز وگوجه کمه یه کوچولو روغن بهش بزن حالا کم کم تخم مرغ رو اضافه کن در همین حین هم بزن وقتی تخم مرغ ها رو کاملا اضافه کردی وتخم مرغها کاملا با مواد گوجه وپیاز پخته شد زیرش رو خاموش کن فقط زیرش کم باشه که ته نگیره .....حالابسلامتی ودلخوش با خنده وشادی میل کنید ......نوش جون تون 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
ناهار ساده خوردین شامتونم سادس؟

ابگوشت غذاي ساده س واسه شما؟

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

نرگسی اینجوریه که اسفناج رو بخارپز میکنی و سیرپیاز رو تفت میدی و اسفناج پخته رو بهش اضافه میکنی بعد دوتا تخم مرغ میزنی روش هم نمیزنی و بعد پخت نوش جان میکنی

تخم مرغ ابپز. یا سالاد کاهو بخورید با سس زیاد ای حال نیده

کالاد ساهو چي؟ امضام#  😂😂😂😂😂

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
نرگسی اینجوریه که اسفناج رو بخارپز میکنی و سیرپیاز رو تفت میدی و اسفناج پخته رو بهش اضافه میکنی بعد ...

عاليه خيلي خوشمزس😋😋😋

داخلش قارچ وفلفل دلمه هم بزنیدعالی میشه

ببینید از قدیم والایام املت رو ساده به این نحو درست میکردند قارچ وفلفل دلمه ای هم خیلی خوشمزه میکنه ولی مزه املت اصلی رو عوض میکنه 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
عاليه خيلي خوشمزس😋😋😋

منم دوس دارم، برای امضات سه تا صلوات فرستادم ،