مواد آبگوشت یعنی کوبیدش که کامله ببین دوست داری به چه شیوه ای باشه ... فلافلی یا کوفته تبریزی یا شکل کتلت ... مهم اینه بتونی چی کار کنی وا نره و واسه تکمیلش چه مواد و چاشنی لازم داشته باشه ... یکم تو نت سرچ کنی هست عزیزم
بچه ها من بلد نیستم املت خوشمزه درست کنم کی بلده خوشمزشو یاد منم بده
اگه با پیاز میونه خوبی داری پیاز رو ریز وساطوری خورد کن یه عدد کافیه بعد که خوب طلایی شدیه مقدار کم زرد چوبه وفلفل سیاه بهش بزن یه هم بزن بعد گوجه رو که رنده کردی بهش اضافه کن بعد بزار خوب با پیاز سرخ بشه ونمک بهش بزن حالا تخم ومرغ هارو تویه کاسه جدگانه خوب بهم بزن حالا یه اگه روغن پیاز وگوجه کمه یه کوچولو روغن بهش بزن حالا کم کم تخم مرغ رو اضافه کن در همین حین هم بزن وقتی تخم مرغ ها رو کاملا اضافه کردی وتخم مرغها کاملا با مواد گوجه وپیاز پخته شد زیرش رو خاموش کن فقط زیرش کم باشه که ته نگیره .....حالابسلامتی ودلخوش با خنده وشادی میل کنید ......نوش جون تون
لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
نرگسی اینجوریه که اسفناج رو بخارپز میکنی و سیرپیاز رو تفت میدی و اسفناج پخته رو بهش اضافه میکنی بعد دوتا تخم مرغ میزنی روش هم نمیزنی و بعد پخت نوش جان میکنی
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht