2777
2789
ارتباطتو با خدا قوی تر کن قول میدم فراموشش کنی  نمازتو با حضور قلب بخون قرآن هم بخون. قول میدم ...

نماز میخونم نماز حاجت امام کاظم خوندم نذر کردم 40 روز زیارت عاشورا دارم میخونم 🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ارتباطتو با خدا قوی تر کن قول میدم فراموشش کنی  نمازتو با حضور قلب بخون قرآن هم بخون. قول میدم ...

من اینکارو کردم تونستم فراموشش کنم وگرنه ب مرز جنون میرسیدم.

اما خب هرکار کنی عشق اول شده اندازه ی تار  مو تو یاد ادم می مونه

یا رب نظر توبر نگردد
نماز میخونم نماز حاجت امام کاظم خوندم نذر کردم 40 روز زیارت عاشورا دارم میخونم 🥺

وای من عاشق نماز موسی بن جعفرم. منم خودم عالیه 

اشکال نداره گلم

به مرور فراموش میکنی انگار که نبوده اصلا

خودتو دوس داشته باش عاشقی آدمو نابود میکنه

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.
خب اشتباهت همینه گلم. شمارشو پاک کن که نبینیش برات عادی میشه حتما پاک کن شمارشو لااقل اینکارو بکن وا ...

اخه وقتی پاک میکنم آخرین بازدید اون پیدا هست یه بارم پاک کردم فقط چهار ساعت تونستم یه بارم اون شمارمو پاک کرد منم یه روز بعد پاک کردم سه روز بعدش دوباره سیو کرد منم سیو کردم لعنت به عشق😔😔😔

😆نمیشه 

ميوه و سبزيجاتم ضميمه ش كنه شك نكن ميتونه....😂

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
مرسی اگه زحمتی نیست دستت درد نکنه 

نري گوش كني بگريي؟؟؟؟؟خودمُ نميبخشم....

ميخواي علي الحساب چندتا دوربين مخفي بدم ببيني تا بعد؟....

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
😄😄 ولی عشق اگه واقعی باشه عمرن فراموش بشه😏 ولی اگه بعدی مدت از یادت رفت بدون فقط عادت بوده

ميدونم بابا خودم اين كاره م....