2777
2789
مردها پدرسگند خودتون باشین

عشق منی اصن😂😂

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جون حالا همه زحمات مترجمای اینجا به کنااار واقعا وژدانن این عکسو متوجه نشدی یا حوصلت سررفته خواستی تاپیک بزنی

خدمتتون عرض کنم که من هی میزدم مامان ابوالفضل قبول نمیکرد زدم مامان ابوالفظل  غلط املایی درنیارین تامام😐

سلام عشق♥️

يعني انسانها خيلي زياده خواهن....صداي ساز و دهل براشون از دور خوشه

اوني ك موهاش صافه موي فر ميخواد اوني كه قدش كوتاهه قد بلند ميخواد و بالعكس....راضي باشيم ابه داشته هامون

آدم_باشیم#  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
سلام خوبی😊 چه خبردکتررفتی؟

سلام ای بدک نیستم

رفتم چیزی دیده نشد باز 😓 14اسفند باز باید برم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

اسی جون حالا همه زحمات مترجمای اینجا به کنااار واقعا وژدانن این عکسو متوجه نشدی یا حوصلت سررفته خواس ...

راستش میدونستمااا شک داشتم

مخم درگیرش بود گفتم مطمئن شم😁

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
سلام عشق♥️ يعني انسانها خيلي زياده خواهن....صداي ساز و دهل براشون از دور خوشه اوني ك موهاش صافه مو ...

سلام عزیزم😍

ب سلامتی رسیدین؟

خسته نباشی خانوم همیشه ب مسافرت🌹🌹🌹

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
تو عم عشق منی😂

جووون باباااا😂

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
راستش میدونستمااا شک داشتم مخم درگیرش بود گفتم مطمئن شم😁

افرین خواستی یقین پیدا کنی که مردا ادم نیستن😐

خدمتتون عرض کنم که من هی میزدم مامان ابوالفضل قبول نمیکرد زدم مامان ابوالفظل  غلط املایی درنیارین تامام😐