2777
2789
وزنش ۱۴ قد تولدش ۵۰

میشه بگی چیا بش میدی؟من بچم کم اشتهاست و بدغداست هر چیزیو نمیخوره یا با کلک باید بدم 9کیلو هست

💚خدایا فقط خودت به داد مستاجرا برس💚انشالله هممون به زودی صاحب خونه بشیم💚

چی میگی خواهر ریز؟؟جای من بودی چیکار میکنی دارم از ناراحتی دق میکنم پسرم ۲سالو نیمه شه ۸۰ سانته دیرو ...

انشاالله چیزی نیست ..بچم 4/100بدنیا اومد الان 9کیلو 😢

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چی میگی خواهر ریز؟؟جای من بودی چیکار میکنی دارم از ناراحتی دق میکنم پسرم ۲سالو نیمه شه ۸۰ سانته دیرو ...

عزیزم غصه نخوره الان همه چیز پیشرفت کرده مثل قدیم نیست که ...یه سری راه ها هست که قد رو افزایش میده نگران نباش ...تازه به قد تولد هم بستگی داره ..بعضی ها هم یهویی قد میکشن

خوابش چطوره؟؟اشتهاش خوبه..شیر چی میدی بهش؟

میشه بگی چیا بش میدی؟من بچم کم اشتهاست و بدغداست هر چیزیو نمیخوره یا با کلک باید بدم 9کیلو هست

تو غذاش حتما کره بریز خیلی خوبه ...سویق هم خیلی خوبه تو وزن گرفتن ...وقتی غذا کم میخوره با این چیزا مقویش کن که چاق بشه ..

عزیزم غصه نخوره الان همه چیز پیشرفت کرده مثل قدیم نیست که ...یه سری راه ها هست که قد رو افزایش میده ...

نمیتونم وقتی میبینم از همه کوچیکتره داغون میشم.اره از الان پیگیرشم ببینم این ازمایشا چی میشه اگه تو شهرمون نتیجه نگیرم میبرم تهران.قد تولدش۴۹ بود.نمیدونم ولی الانشو که میبینم میشکنم

ئاخ دونیا پیرت کردم.هه ناسه کانم هاکان و ژیکان
تو غذاش حتما کره بریز خیلی خوبه ...سویق هم خیلی خوبه تو وزن گرفتن ...وقتی غذا کم میخوره با این چیزا ...

ممنون..سویق با چی قاطی کنم .؟

میدونی کلااا بد غذاست الان بدون ناهار گرفت خوابید 😣

نمیتونم وقتی میبینم از همه کوچیکتره داغون میشم.اره از الان پیگیرشم ببینم این ازمایشا چی میشه اگه تو ...

نگران نباش ...حالا پیگیر باش توکل بر خدا ...انشالله که مشکلی نداره

ممنون..سویق با چی قاطی کنم .؟ میدونی کلااا بد غذاست الان بدون ناهار گرفت خوابید 😣

میتونی تو هر چیزی قاطی کنی ..ولی روش نوشته تو شیر یا سوپ اینا ..ولی اگه میگی بد غذایی یه جوری بده که متوجه نشه ..مثلاً توسوپ یا خورشت ..یا مثلاً قاطی شیر و بیسکوییت

خوابش خوبه.شیر پاستوریزه میدم هر روز.اشتهاشم بد نیس همه چی میخوره

انشاالله یه دفعه قد میکشه .ولی دکتر وازمایش حتما ببر...من شیر پاستوریزه نمیدم فقط شیر خشک میدم ..شیر خشک امتحان میکردی بجای پاستوریزه 

انشاالله یه دفعه قد میکشه .ولی دکتر وازمایش حتما ببر...من شیر پاستوریزه نمیدم فقط شیر خشک میدم ..شیر ...

امروز میبرم ازمایش.کوچیک که بود اصلا شیر خشک نگرفت.۲۰ ماهگیم از شیر گرفتمش.دیگه شیر پاستوریزه دادم گفتن بزرگ شده پاستوریزه بهتره

ئاخ دونیا پیرت کردم.هه ناسه کانم هاکان و ژیکان