2777
2789
عنوان

برای درد پ..

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 62 پست
ببین به محض شروع پریود مسکن بخور بعد درد بخوری فایده ندارن ژلوفن یا نوافن همون اولشم یک لیوان ...

عزیزم اون زنجبیل و دارچین و همشو تو یه لیوان درس کنم بخورم؟ چجوری؟؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مجردی؟

تو عقدم 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
ارههههه هرررماه خدا

من ۱۶ سالمه الا و ۱۴ سالم ک بود پریود شدم هر ماه ک پریود میشم درد شدیدددد میگیرم دمنوش های گیاهی بابونه ک میخورم استفراغ میکنم معدم درد میگیره و ژلوفن هم بخورم آروم ک هیچ بدتر هم میشم و هر ماه ک پریود میشم زار میزنم و حالم خیلی بد میشه جوری ک تا ساعت ۴ شب بیدار میمونم و بابامو بیدار میکنم منو ببره دکتر و سه تا امپول ک بزنم حالم خوب میشه بعضی وقتا هم سرم رفتم ماما دکتر متخصص فک کردم کیسه دارم یا مرضی چیزی بعد دکتر گف ن چیزیم نیس حالم خوبه مشکلی ندارم حتی سنو هم انجام دادم بعد گف ک کمبود آهنگ دارم قرص آهن واسم نوش گف فقط قبل پریودی بخوری و سه روز اول پریودی قرض مسکن برام نوشت ک تو ی روز سه تا

من ۱۶ سالمه الا و ۱۴ سالم ک بود پریود شدم هر ماه ک پریود میشم درد شدیدددد میگیرم دمنوش های گیاهی باب ...

منم ۱۷ سالمه من از دوسال پیش اینجورییم هیچ مسکنی هم حالمو خوب نمیکنه این دم کردنیا هم که گفتن زنجبیل و..اینارو میخام دم کنم شاید خوب شم دارم میمیرم انقده گریه کردم که😭😭😭😥😥😥

عزیزم خوشبخت بشی منم عقدم😍⭐

عههه توام خوشبخت بشی عزیزکم🥰💛

یکی از دکترا ک رفتم گف ک قرص جلو گیری بخورم  ولی ترسیدم نرفتم سمت قرص جلوگیری وقتی ماما رفتم گف ک ن ممکنه بعد ضرر داشته واست ک بخوای بچه دار بشی یا چیزی اینم اسم قرصامن از وقتی ک شروع کردم ب خوردم حالم خوب خوب شد خداروشکر الا ک تاپیکتو دیدم یاد خودم افتادم 🌸ایشالله توهم خوب بشی 

یکی از دکترا ک رفتم گف ک قرص جلو گیری بخورم  ولی ترسیدم نرفتم سمت قرص جلوگیری وقتی ماما ر ...

مرسی عزیزم حتمن میخرم و استفاده میکنم..ولی الان ک دردم شروع شده فک نکنم اثری داشته باشه خوردنم باید بخرم برا ماه دیگه🥺🥺🥺

مرسی عزیزم حتمن میخرم و استفاده میکنم..ولی الان ک دردم شروع شده فک نکنم اثری داشته باشه خوردنم باید ...

اره گلم وقتی پریودیت تموم شد شروع کن ب حوردن قرص ویتامین تو پریودی هم قرص مسکن ها رو بخور

اره گلم وقتی پریودیت تموم شد شروع کن ب حوردن قرص ویتامین تو پریودی هم قرص مسکن ها رو بخور

باشه خیلی ممنون دوست خوبم💛💛💛

عزیزم اون زنجبیل و دارچین و همشو تو یه لیوان درس کنم بخورم؟ چجوری؟؟

آب جوش یک لیوان کمی زعفران کنی زنجبیل کمی دارچین چوب یا پودرش فرق ندارن با نبات بذار یک ربع یک نعلبکی هم بذار روش دم بکشه و کمی از داغی بیفته و بخور 

پیج خوشمزه من @angel__dessert