2777
2789
وای یعنی ممکنه واسه عید بد بشه و جا نیفته و نیاز به ترمیم داشته باشه نترسونید منو

ترس نداره. حالا خیلی هم بد که نمیشه. اگر خودتون یا پزشک بخواید تعییرات جزیی بدید. لزوما بد نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با حرف دوستمون موافقم

براساس تجربه خودم میگم سعی کن اطراف لبت نزنی چون لب رو پهن میکنه

ولی اگه بیشتر مرکز لب تزریق بشه حالت قلوه ای به خودش میگیره و خوش فرم تر میشه

هرچند که لب شما به نظر من خوش فرم هست و احتیاج به تزریق نداره ولی خب باز هرجور خودتوت صلاح میدونید🌷

الان کلا صورتم ورم داره هم چشمام یه ماهه بینیمو عمل کردم

خوب پس فعلا صبر کن ورم صورتت بخوابه بعد ژل بزن..چه عجولی واسه خوشکل شدن؟؟؟خخخخ

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم
من اصلا تحمل درد ندارم چیکار کنم؟  بدنمم سریع زخم بشه همینطور خون ازش میره و کبود میشه

کبودی بالاخره خوب میشه. نگران نباشید. در نهایت به پزشک قبلش اینارو بگید و با پزشک مشورت کنید داروها و امپول هایی هست که اگر این اتفاق افتاد تا حد زیادی التهاب رو برطرف می کنه

شما هر سی سی رو چقدر پول میدید به من گفت پونصد

۵۰۰ برای لب خیلی کمه. چه مارکیه؟ معمولا زل لب و زل زیر چشم به علت ماهیت و بافت خاص گرونتر از ژل گونه و زاویه سازیه. ما گرونتر از این میخریم. حتما برند رو بپرس. حتما ژل در حضور خودت باز شه. اصافه هم اگر اومد برای خودت شه. مجوز وزارت بهداشت داشته باشه. 

شما هر سی سی رو چقدر پول میدید به من گفت پونصد

بستگی به مارک و مقدارسی سی که میزنید داره

من اولین بار ژوویدرم زدم ۱ و نیم سی سی ۱میلیون و ششصد پارسال دادم

البته آشنا بودن دکترشون