چهل تاصبح دعای علقمه رابخون وبخواه که خدابه خودش واگذارش کنه .یکی ازاقوام ما داشت زندگی مامان وبابام راخراب میکردمامانم هم چله دعاعلقمه برداش براش الان نزدیک ده دوازده ساله هرکاری میکنه زنذگیش روبه راه نمیشه دایم بدهکاری داره
خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
این چیزا چیه.هر چی بیشتر زوم کنی هرچی مشکل پیش میاد فک کنی دعا گرفتن بدتر میشه.ما هم هزار تا مشکل و مریضی داریم اما اینا بالا و پایینه زندگی دیگه.دیدم اونایی که دنبال این چیزان همیشع گرفتارن
نه واسه من دعا نبود طلسم گرفت . سنگیییین. سه تا طلسم سنگین . وقتی زائو بودم آورد سرم. زن داداشم هم زائو بود مادر نداره مامان من دو تایی مونو جمع میکرد . همون موقع واسه مامانم هم دعا گرفت مامان به اون مهربونی تشنج کرد رفت بیمارستان. بعدم که اومد با من دعوا کرد زن زائو رو گذاشت خونه زن داداشمو برداشت رفتم خونه داداشم. زن داداشمو جمع کرد منو نه . بعدم بچه م حالش بد شد خون بالا آورد. کلا واسه مامانم دعا گرفت مامانم باهام بد شد دو سال . خودمم مریض اصلا خوب نمی شدم . بچم بعد رفتم جاری م مریض شدید شد بردیم بیمارستان دو شب بستری کردیم . که زن داداشم خودشم زائو بود گریه میکرد که بچه چیکار شده