2777
2789
عنوان

چی بگم به دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 27 پست
چرا خودت دنبال مدرک نمیری؟ هزینه میکنی وقتم میزاری خوب مدرکم بگیر

عزیزم من میخوام کار کنم من آموزش رو دیدم تو آموزشگاه اما مدرک رو نتونستم بگیرم 

الان میخوام درآمد داشته باشم

...
عزیزم من میخوام کار کنم من آموزش رو دیدم تو آموزشگاه اما مدرک رو نتونستم بگیرم  الان میخوام در ...

خودت مختاری ولی بعدها پشیمون میشی ازین که مدرک نگرفتی

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستت حق داره میگه پول بده چون اونم‌هزینه کرده وقت گزاشته یاد گرفته این‌حرفش کاملا صحیح هست و خوبه که اول کار همه چیزو روشن گفته که بعد مشکل پیش نیاد.بعد اینکه شما میخای سه و پنصد هزینه کنی یهو برو بده جایی که بهت مدرک هم بدن بدردت بخوره دوستت مدرک که نمیده دیگه.

نه عزیزم قبول نکن ب عنوان یه آرایشگر بهت میگم....چون اگه بخوای اقدام کنی واسه مدرک دوباره باید هزینه ...

چی بگم بهش الان ما همه وسایلا رو خریدم اونجا قرار داد نوشتیم از یکم باید بریم اونجا کار کنیم اون میگه میخوای چیزایی ک بلدم بهت بگم باید سه و پونصد بدی 

...
چی بگم بهش الان ما همه وسایلا رو خریدم اونجا قرار داد نوشتیم از یکم باید بریم اونجا کار کنیم اون میگ ...

اولا شراکت تو هیچ کاری خوب نیست وعاقبت نداره.بگو فکرامو کردم.اینجوری بخوام مدرک بگیرم باید دوباره هزینه کنم نمیصرفه...باز اگه مدرک میداد ی چیزی

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍
اولا شراکت تو هیچ کاری خوب نیست وعاقبت نداره.بگو فکرامو کردم.اینجوری بخوام مدرک بگیرم باید دوباره هز ...

یعنی دقیقا بزنم زیر همه چی 

اون همه پول ک دادم برای وسایل چی قرارداد جی 

...
الان با این شرایط کاری حرف دوستم رو قبول کنم یا نه

بعدش با همین اموزش میتونی بری مدرک بگیری؟

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

هزینه مدرک رو باید بدم فقط برای کلاسا نمیرم 

اگر اینجوری و کامل اموزش میده برو خوبه