2777
2789
عنوان

طلاق گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 3380 بازدید | 221 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه دقیق توضیح بدی چرا توافقی؟ درست متوجه شدم شما بچه رو به جای مهریه ات برداشتی وحضانتش رو گرفتی ...

وقتی دیدم کوتاه نمیاد و طلاق میخواد توافق کردم مهریه هم صدمیلیون داد حضانت بچه هم تاهفت سالگی با من و بعدش ازم می گیره حضانت دائم نداد

چرا تو سختی بکشی بچشو بزرگ کنی اون عشقو حالشو بکنه راحت؟ 

آخه دلم نمیاد بچم چه گناهی داره بی مادر بزرگ بشه اون به من احتیاج داره الان.گرچه زندگی خودم تباه میشه ولی دخترم رو نمیتونم بدم

ن منظورم الانه ن اون دوران 

راستش هم به خونه پدرم دوره و با بچه کوچیک نمیتونم هم کسی نیست اینکارو برام انجام بده.البته دوستام میگن اگر بببینیمش بهت خبرمیدیم.اما دیگه چه فایده

اخه تا شماموافقت نمیکردی  اون نمی تونست طلاق بده خوب فرصت خوبی بود حضانت دائم بچه روبگیری ازش ،چراپافشاری نکردی میخواهی تاهفت سال بزرگ کنی بعد هلو پوست کنده بهش بدی .........حداقل اصلاقبول نمیکردی تا می افتادبه دردسر می اومد به غلط کردن می افتاد مگه بیوه زنه میخواست براش بچه بزرگ کنه؟؟؟؟؟ مهریه ات کل اش صدمیلیون بود یا صدمیلیونش وگرفتی؟

یعنی قشنگ فیتیله پیچ ات کرده جالب اینجاست که نزاشتی هیچ کس هم دخالت کنه یعنی قشنگ راه وبراش هموارکردی رفته حالا دوباره ناراحتی که بابچه کوچک چیکارکنی.....

اخه تا شماموافقت نمیکردی  اون نمی تونست طلاق بده خوب فرصت خوبی بود حضانت دائم بچه روبگیری ازش ، ...

اصلا یه حرفایی زد بهم که انقدر دلم شکست خودمم راضی شدم به طلاق انقدر که تحقیرم کرد منم ازش بدم اومد.مهریه م ۳۱۴ تا سکه بود که کلا صدمیلیون گرفتم چون باهروکیلی حرف میزدم میگفتن اگرتوافق کنی بهتره چون قانونی چیزی بهت نمیدن فقط اذیت میشی چندسال باید تو دادگاه بری و بیای.اونم لج کرده بود نه طلاق میداد نه خونه راهم میداد میرفتم دادگاه میگفت برگرده میرفتم خونه در قفل بود میگفت اگر میتونی برگرد.خلاصه اینکه خیلی اذیتم کرد مجبورشدم توافق کنم گفتم با زور نمیشه کسی رو مجبور کرد که زندگی کنه حتی روز محضر خوشتیپ کرده بود شاد و خوشحال اومده بود من داشتم دق میکردم

اصلا یه حرفایی زد بهم که انقدر دلم شکست خودمم راضی شدم به طلاق انقدر که تحقیرم کرد منم ازش بدم اومد. ...

یعنی چی کدوم وکیل بی شعوری گفته چیزی بهت نمیرسه زمانی که شماتقاضای طلاق بدی چیزی بهت نمیرسه زمانی که مرد میخواهد طلاق بده بدون دلیل محکمه پسند دادگاه مردعلاوه بر کل مهریه باید نصف اموال رو هم بده .من نمیگم شما باید مجبورش میکردی که زندگی کنه میتونستی حضانت دائم بچه روبگیری بامهریه بیشتر. از سادگی سواستفاده کرده به شدت.تازه موقعی که گفته برگرد بعد شمابادرقفل شده مواجه شدی باید مراجعه میکردی دادگاه بامامور می اومدی صورت جلسه میکرد گزارش میکرد محکوم میشد .یعنی برای سادگیت دلم سوخت که چجوری پیچوندتت.

خیلی براتون ناراحت شدم

یاد خودم افتادم

منم دقیقا بعد 8سال زندگی جدا شدم و این خیلی برام سخت بود

من کاملا شمارو درک میکنم

منم یه دختر دارم که با زور مهریه و تهدید ازم گرفتنش

امیدوارم کسی این تجربه ی تلخو نداشته باشه و درجایگاه قضاوت هم قرارنگیره

روزی که با حکم استرداد جهیزیه لوازم خونمو بردن

دقیقا حس کردم دارم روی خرابه های زندگیم راه میرم و بغض شدیدی گلومو گرفته بود و غرور مردونم اجازه نمیداد اشک بریزم فقط بالارو نگاه میکردم اشکم سرازیرنشه

خیانت از اونجایی شروع میشه که ، حواست جای دیگس ولی سر سفره عقد داری به یکی دیگه بله میگی😒