2777
2789
عنوان

کودک ۱۵ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 23 پست
عزیزم شما به خاطره اینکه همش درگیرشی و خوب حتما خسته میشی نمیتونی چشم در چشگ و خیلی واضح بهش ابراز ع ...

وای چه جالب راست میگین من به نسبت بابا مامانم کمتر باش بازی میکنم 

چکار کردی اینجوری شده؟؟؟

والا من کاریش نکردم رفتار اونا اینجوریش کرده 

خونه بابا من مثل پرنسس ها باهاش رفتار میشه

خونه پدرشوهرم برعکسه تقریبا دست به جایی نزنه یا خود پدرشوهرم میخواد باهاش بازی کنه بیشتر اذیتش میکنه اینم دوسش نداره

خدایاشکرتتتتت 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه جالب راست میگین من به نسبت بابا مامانم کمتر باش بازی میکنم 

قربوند برم آخه خسته ای. بچه ۱۵ ماهه ۱۵ تا مامان میخاد. دیگه با کودوم جونو انرژی بازی کنی باهاش. نگران نباش عزیزم. یکم استراحت کن بزار بچسبه یکم نفس بکش

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
والا من کاریش نکردم رفتار اونا اینجوریش کرده  خونه بابا من مثل پرنسس ها باهاش رفتار میشه خونه ...

پرنسس رو خوب گفتی 🤣 من یبار میخواستم بچمو بذارم خونه پدرشوهرم برم به کارم برسم هنوز دم در نرسیده بودم برگشت به بچه کوچولو میگه آخ آخ دیگه تنها شدی مامانت گذاشتت رفت 😒 برگشتم گفتم پشیمون شدم بچه رو با خودم میبرم تو دلم گفتم ناخواسته بچه رو شکنجه روحی میکنن 😑

آخ آخ دقیقا

آخه فک کن بچه شیر میخوره یه گازم به ادم میگیره هی نق بزنه و گریه کنه و نخابه و پی پی کنه و پوشکشو نزاره بپوشونیشو قزا نخوره یا بوخوره کثیف کنه همه جارو. اوووووووه با این اوصاف کی حوصله بازی داره اعصاب ادم خورد میشه بچم خوب حس میکنه دیگه . اونا از در میان نه شیر دادن نه خسته ان کلی زوقشو میکنن اونم میره. بزار بره عزیزم . شمام با اعتماد به نفسه تمام بورو یکم استراحت کن بورو تو جمع یکم مخت ازاد شه

قربوند برم آخه خسته ای. بچه ۱۵ ماهه ۱۵ تا مامان میخاد. دیگه با کودوم جونو انرژی بازی کنی باهاش. نگرا ...

فدات عزیزم واقعا راست میگی ، حسرت ی خواب شبانه ممتد بدون‌بیدار شدن رو‌دلم مونده 😌

فدات عزیزم واقعا راست میگی ، حسرت ی خواب شبانه ممتد بدون‌بیدار شدن رو‌دلم مونده 😌

امان از تجربه خواهر . نینی جونه مام یک سالشه.