2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من دو سالی میشه نرفتم چون دیگه موهامو بلند کردم،اونموقع پنجاه تومن هزینه کوتاهیش بود،من هر مدل که گف ...

پس برم اونجا نوبت بگیرم

اقام میگه کوتاهه کوتاه کن موهام بلنده ولی میترسم پشیمون شم

سه چهار سال پیش کوتاهیش ۶۰ تومن بود الان نمیدونم

الان پس احتمالا دویست شده باشه ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پس برم اونجا نوبت بگیرم اقام میگه کوتاهه کوتاه کن موهام بلنده ولی میترسم پشیمون شم

یمدت کوتاه پشیمون که میشی😅😅😅ولی خب بشدت راحت میشی،،یمدت سرت سبک میشه تنوعه دیگه بازم بلند میشه

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
نمیدونم وای ۲۰۰ خیلیههههه نمیتونم انقدر بدم

با نرخ تورم بخوای حساب کنی که همه چی چند برابر شده همین مقدار میشه ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من یه جا رفته بودم نمیخوام اسم بیار خیلی هم معروف بود . قشنگ گند زد به موهام دو روز کارم گریه بود بعد  از تو گوگل یه سالن پیدا کردم با سلام و صلوات رفتم خودمو سپردم دستش خدایی انگار معجزه کرد خیلی خوب کوتاه کرد موهامو  شمارشو میزارم براتون ۳۲۵۳۲۰۴۳