2777
2789
عنوان

خرید عید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1926 بازدید | 131 پست

خریدم همه چی تموم. شد

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

فقط مانتو دادم بدوزن بقیه چیزا مونده هنوز چون مسافرت نمیرم امسال خداروشکر گذاشتم بعد خونه تکونی

امروزم تاخیر زیاد داشتم پریود شدم بیخیال همچی شدم کلی پول باید خرج دکتر و آزمایش و سونو بکنم دوباره

دعا کنین برا امضام😢🌸

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا برام خرید عید مهم نیس هر وقت چیزی ببینم طالبش شم میخرم ینی این مدلی نیسم ک حتما واسه عید لباس بخرم

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

هیچی نخریدم ولی خیلی حس باحالیه خرید کردن...فقط ی تونیک و ی نیمه آستین واسه تو خونه خریدم

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
نه هنوز  کارایعیدتون رو کردید عایا؟

من کارای عیدو کردم ولی برای خرید فعلا نمیتونم برم دیگه 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

من هیچی پسند نمیکنم

خیر سرم عید هم عروس میشم😟😟

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
نچ نمیتونم بخرم😶

منم نمیتونم فعلا ولی شوهرم میگه چند روز دیگه میبرمت برا خرید 🙃

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
نه هنوز  کارایعیدتون رو کردید عایا؟

واقعا شما لباس عروس میفروشید؟ من لباس عروسمو دارم و قصد فروششو دارم 

من فقط واسه دخترم خرید کردم

خودمم مانتو و روسری گرفتم تو بهمن 

بقیه ی چیزام هر چی داشتم میپوشم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا