2777
2789
عنوان

بچه ها بدجوری نگرانم😥😥😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امسال به بچه هام از شهریور شربت ایمیونس می دادم هر روز به توصیه دکتر.تا یه ماه پیش خیلی راضی بودم.سرما می خوردن ولی دوره سرماخوردگی کوتاه بود و عفونتی پیش نیومد.پسرم امسال میره مدرسه تا اون سرما می خوره دخترمم می گیره

حالا ولی یه ماهه درگیر سرماخوردگیشون هستم.هلاک شدم به خدا.هنوز سرفه دارن.چندبار دکتر بردم.میگه ویروس جدیده و شب بهش خیلی دیر خوب میشه

من امسال به بچه هام از شهریور شربت ایمیونس می دادم هر روز به توصیه دکتر.تا یه ماه پیش خیلی راضی بودم ...

اخی طفلیا یه ذره ک خوب میشن دوباره مریض میشن ارامشی ندارن اصلا

من زیاد نمیدونم،ولی علایمش اینه،با خرپف و دهن باز اگه بخوابه و بعد مریضی دوباره تب کنه

اره بعضی وقتا از تو خواب صدا میده شبیه خروپف 😥

از وقتی مریضه اینجوریه بخاطر سینوزیته حتما؟

اره بعضی وقتا از تو خواب صدا میده شبیه خروپف 😥 از وقتی مریضه اینجوریه بخاطر سینوزیته حتما؟

دختر من شربت zaditen و شربت و عسل .اویشن میخوره سریع مریض میشه یه باد  میخوره سرفه شدید خلط دار و سینوزیت بدی داره دکتر گفت اصلا نباید انتی بیوتیک بخوره به پرتقال حساسه  اینا همه چیزی بود که میدونستم