2777
2789
عنوان

یاد ایام بخیر!

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 633 پست
سلام از این مدل یار ها من زیاد داشتم  ی عروسک قورباغه ک شبا باهاش میخوابیدم یهو کنار گذاشتمش& ...

والا منم ازت ترسیدم 🤣🤣😙😙

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
چیزی که بیشتر از همه دلتنگشم خونه پدریه...یه خونه بزرگ پر درخت..یادش بخیر تابستونا دم غروب زیر درحت ...

ببخشید که ناراحت شدین.

خدا رحمت بکنه همه رفتگان شما رو واقعا.

پس این علاقه ی شعری و ... از پدر بزرگوارتون به ارث بردین.

درود به شما . درود و هزاران درود.

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام از مفتون تبریزیه. خوبه که خودتون بترسید!!!!!! چون یه دفعه رفتن یه جوریه ولی نمیدونم چجوریه.🙂 ...

خب اره میترسم حس خوبی نیست ک ادم میبینه ب همه چیز میشه عادت کرد 

یه دفعه رفتن خب حتما بده 

بعدِ دومین بار ک تو عصبانیت دومین گوشیم رو هم شکستم برام گوشی نگرفتم محکوم شدم ب بعد کنکور مشروط ب رتبه خوب ک میبینید همش اینجا پلاسم بدبختانه نی نی سایت ادمو بدجور درگیر میکنه  الان با تبلت ویندوز در خدمتم اندروید هم نی لامصب اذیتم میکنه با هزار التماس میگیرمش 

چقد حرف زدم😂😂😂😂

خواهش میکنم 😂

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!
چشمتتون بی بلا ببخشید من دیر اومدم اگه الان وقت ندارین بعدا میپرسم ازتون

ارسال کنید سوال رو، بنده در اولین فرصت جواب خواهم داد.

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi
ببخشید که ناراحت شدین. خدا رحمت بکنه همه رفتگان شما رو واقعا. پس این علاقه ی شعری و ... از پدر بزر ...

ممنون از لطف تون....احتیاج به عذر خواهی نیست یه جورایی دیگه عادت کردم به این همه دلتنگی..

بله علاقه ارثیه😊☺

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
والا منم ازت ترسیدم 🤣🤣😙😙

ی مربی زبان دارم اقا هستن و مثه استارتر روحیه لطیفی دارن باهم ک صحبت میکنیم و میدونه ب پزشکی علاقه دارم میگه از الان دلم برا مریضات میسوزه 

ولی خداوکیلی سنگ دل نیستم نمیدونم چرا زود دل میبرم 😒

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!
خب اره میترسم حس خوبی نیست ک ادم میبینه ب همه چیز میشه عادت کرد  یه دفعه رفتن خب حتما بده  ...

حکم قطعی و لازم الاجرا شده پس که با ویندوز میایین😁😁

ان شا الله رتبه خوبی بیارید و دعا کنید منم بوونم بیارم.

البته اگه اعتیاد رو بتونیم ترک کنیم.

ی مربی زبان دارم اقا هستن و مثه استارتر روحیه لطیفی دارن باهم ک صحبت میکنیم و میدونه ب پزشکی علاقه د ...

یه جورایی خوب هم هست ..برعکس من به سختی دل میکنم از هرچیزی و آدم خاطره بازی هستم.خیلی بده که هرچیز به ظاهر بی اهمیتی منو یاد یه کسایی میندازه که دیگه نیستن

ممنون از لطف تون....احتیاج به عذر خواهی نیست یه جورایی دیگه عادت کردم به این همه دلتنگی.. بله علاقه ...

خدارو شکر،

بهتون بر نخوره ولی شمام هم انگار یک مفتون هستید!!!!

خدارو شکر،  بهتون بر نخوره ولی شمام هم انگار یک مفتون هستید!!!!

یه مفتون بیدل 😉☺☹

ارسال کنید سوال رو، بنده در اولین فرصت جواب خواهم داد.

باش ممنون

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍