2777
2789
عنوان

یاد ایام بخیر!

| مشاهده متن کامل بحث + 2679 بازدید | 633 پست
باشهههه چشممممم🙂😊

تو ک ب من گفتی خل برو ببینم از سایت 

بذا من نی نی یارو تگ کنم ببینه ب من چی گفتید اقای محتررررررم 😒😒😒😒😒😏😏😏😏😏

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!
منم شاید برم آخه میخوام کنکور 1400 شرکت کنم ولی اعتیاد نمیزاره🤭 گر از این منزل ویرانه به سوی خانه ...

افرین ، همه باید بریم ولی هیچکس نمیره تا عبرت بشه خخخ

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بابا شوخی بود ... عشق کجا بود لیلی کجا بود ....

رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون😁😁😀😀

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ارشد؟؟؟ دکتری؟؟؟

کنکور سراسری دوباره بعد چن سال 

باشد که مقبول افتد و سر بلند از این ازمون بیرون اییم هر چند چشممان امیدی نمیبیند اگر این گوشی که اسباب گمراهی از مطالعات است از ما گرفته نشود 😂😂😂😂😂😂 

فقط خدا 
نه من این تبلتو پرت میکنم اخر سر 😒😒😒😒😒😒  شب خوش بابا  اصلا از سایت ما برو ببینم 😏 ...

برم؟؟؟؟؟

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi

بچه ها متفرق شید دیگه...نخود نخود هرکه رود خانه خود..برین لالا 😴😴

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
برم؟؟؟؟؟

هوووووووم برو 

همین الان 

منکه گزارش زدم 

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!
کنکور سراسری دوباره بعد چن سال  باشد که مقبول افتد و سر بلند از این ازمون بیرون اییم هر چند چش ...

چه رشته ای؟

متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...