2777
2789
عنوان

یاد ایام بخیر!

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 633 پست
ولی حال دلت گواه همینی که میگمه....

واقف نه ای از سِرّ دل!

نه انصافا اونجور که فرمودین نیست.😊

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام جناب مفتون..چه خبرا..عنوان تاپیک رو دیدم حدس زدم شما باشین.

از دلتنگی حرف نزنین که دوباره اشک من سرازیر میشه☹☹😔😔😔

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
منم کنجکاو شدم ببینم سِر دلتون چیه    

اگه فاش بشه که دیگه سر نیست😊 سر تا وقتی تو دله قشنگه؛ مثل یه جواهر تو صندوقچه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
سلام جناب مفتون..چه خبرا..عنوان تاپیک رو دیدم حدس زدم شما باشین. از دلتنگی حرف نزنین که دوباره اشک ...

سلام از مفتونِ تبریزیه، شکر میگذرونیم، 

عنوان تاپیک های من چجوره مثلا؟😁😁🤭🤭

چشمممممم،لطفا گریه نکنید و صبر به خرج بدین.

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi
سلام از مفتونِ تبریزیه، شکر میگذرونیم،  عنوان تاپیک های من چجوره مثلا؟😁😁🤭🤭 چشمممممم،لطفا ...

عنوان تاپیک ها متفاوت و قشنگه😊

چشم گریه نمیکنم 

سلام

از این مدل یار ها من زیاد داشتم 

ی عروسک قورباغه ک شبا باهاش میخوابیدم یهو کنار گذاشتمش 

یکی از موبایل هامو عمدا تو عصبانیت کوبیدم بدون هیچ فکری انقد توش عکس و فیلمای خوب داشتم ک بعدش عین چی پشیمون شدم 

چهار ماه پیش بدون هیییییچ خبری کل دوستامو ترک کردم خطم و ادرسمونو عوض کردیم ب دلایلی نباید میگفتم باز بهشون 

ی وختا از این مدلم ک یهویی قید افراد یا وسایلمو راحت میزنم میترسم 

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!