2777
2789
عنوان

خانما بیاید...

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 30 پست

استارتر همسرت هم آزمایش داد؟

ببین در کل تا یک سال میگن اقدام کنید گاهی رحم اماده نیست و این یک سال امادش میکنه

اینبار حتما از کیت تخمک گذاری استفاده کن ویتامین ها رو هم بخور ورزش مهمه حداقل ۲۰دقیقه پیاده روی داشته باش

Silenc says a lot more than you think 🤍
من دوساله جلوگیری داشتم هم طبیعی هم کاندومم نزدیکا پریودم واولاشم بدونه جلوگیری الان ۳ماهه اقدامم خ ...

من چن ماه جلوگیری داشتم چن ماه طول کشید تا حامله بشم،ایشالا زود زود بارداربشی عزیزم عجله نکن ۳ ماه ک چیزی نیس

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

استارتر همسرت هم آزمایش داد؟ ببین در کل تا یک سال میگن اقدام کنید گاهی رحم اماده نیست و این یک سال ...

اره همسرمم ازمایش داده و معاینه هم شده

چشم عزیزم سعی میکنم هرروز پیاده روی کنم 

❤💑❤👶❤

خیلی از خانم ها حتی روز پنج پریود یعنی وقتی هنوز خون میبینن تخمک گذاری دارن و خودشون نمیدونن

برای همین خیلی مهمه زمان تخمک گذاری از دست ندی

مثلا اگه میدونی بر فرض ۱۳ تخمک گذاریته تو از ۱۱ اقدام کن

اره همسرمم ازمایش داده و معاینه هم شده چشم عزیزم سعی میکنم هرروز پیاده روی کنم

ورزش و پیاده روی باعث میشه توی اندام های جنسی مخصوصا تخمدان جریان خون بیشتر شه و این خیلی موثره

من چن ماه جلوگیری داشتم چن ماه طول کشید تا حامله بشم،ایشالا زود زود بارداربشی عزیزم عجله نکن ۳ ماه ک ...

مرسی عزیزم انشالله شوهرم خیلی بچه دوس داره خودم این ماه پریود شدم واقعا ناراحت شدم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
من دورهام ۳۰ روزس و منظمه

تخمک گذاریت حول وهوش ۱۵ تا ۱۸ پریودته

تو کلا اگه جنسیت برات مهم نیست بعد پریود یک شب درمیون اقدام کن توی این مدت به همسرت برس تا اسپرم ضعیف نشه

مرسی عزیزم انشالله شوهرم خیلی بچه دوس داره خودم این ماه پریود شدم واقعا ناراحت شدم

عزیزم استرس وناراحتی خوب نیس برا شماک تو اقدامی،هرچی خدا بخاد همون میشه امیدوارم این ماه مامان بشی🥰😍♥️