2777
2789
عنوان

بنظرتون کارم درسته؟؟✌

247 بازدید | 29 پست

۶ماه پیش یه پسری اومد خواستگاریم...

از هر لحاظ عالی...

مامانمم گفت هر چی نظر خودته ــخب من راضی بودم فقط مشکلم این بود ک عایا میتونم ادامه تحصیل بدم؟

قرار شد فقط یه بار با پسره صحبت کنم نظراتمون زو بگیم

ایشون هم گفتن دختری که دانشگاه بره به درد زندگیم نمیخوره!!

منم همونجا گفتم پس رو من خط بکش!دوست ندارم ده سال دیگ ک پرسیدن تحصیلاتت چیه بگم دیپلم ردددی!

حالا دوباره دوماه قبل سه باره اومد خواستگاری

و مامانم گفت ک تو از این بهتر خواستگار پیدا نمیکنی!! لگد ب بختت نزن...

بعد ما جواب مثبتو دادیم...خب از شما ک پنهون نیس😹راضی بودم از اولش فقط یکم رو درس تعصب دارم

بعد آبجی این پسره همسایه مونه

دو هفته پیش اومد گفت ک داداشم دیوونه ام کرده ک من میخوام تا وقتی ک نامزد بشیم با فاطمه بحرفم گوشی...داداشش گفته بود با رضایت مامانش

یعنی هم مامانم خبردار باشه هم آبجیش

دیگ منم راضی شدمو و تو تل باهم صحبت میکنیم...

حالا اسمشو نمیارم ..

تو چت خیلییی محبت آمیز میحرفه و واقعا من تو دوهفته نمیتونم ب این زودی گرم بگیرم

بعد امروز برگشت ب من گفت

تو# دیگه چه بخـــــوای چـه نخوای!!مال منی

پس با من مثل غریبه ها رفتار نکن...!!

حالا بنظرتون باهاش صمیمی باشم ک درموردم اینجوری فکر نکنه...یا بتظرتون رفتارم درسته

تو زبان آذری..وقتی دو نفر خیلـــی به هم میان میگن که خدا^^خدا خاک اینارو از یه جا برداشته^^خیلـی تشبیه قشنگیه😍^^^^^^^^سنی سویرم جانیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بهش بگو ترجیح میدم رابطمون رسمی بشه تا یه رفتاراییو داشته باشم

البته الان اتقدر زود دخترا صمیمی میشن دختری که با حجب و حیا باشه پسرا خسته میشن ازش 

عَلَی الدُنیا بَعدُکَ العَفا...

همون جدی باهاش بحرف

اما یه نکته بهت بگم همین اول کاری برای درست کوتاه اومدی مطمئن باش بعدا دیگه همش باید کوتاه بیای

یعنی چی بهتر ازین پیدا نمیکنی؟؟ یعنی چی که دختری که بره دانشگاه بدرد زندگی نمیخوره

حرفایی،که بهت میزنن افکار پوسیده س.. از ارزوهات کوتاه نیا

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین
به نظر من اگه واقعا درس مهمه برات جدی بگیرش ! چون کسی که تو این دوره زمونه دانشگاه رفتن دختر رو بد ب ...

دقیقا مثل شوهر من

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.

راستی همین دیروز از درس و اینا حرف افتاد 

منم با ناراحتی گفتم من انگیزه درس خوندن ندارم واس کنکور..چون قرار نیست دانشگاه بررم

اونم گفت چرا این حرفومیزنی

گفتم خودت گفتی

اونم گفت من راضی نیستم عشقمو ناراحت کنم من با درس خوندنت مشکلی ندارم تا هر وقت دلت خواست درس بخون گفت خودمم دارم کارامو راست و ریست میکنم واس کارشناسی ارشد...

احساس میکنم الکی گفته واس دلخوشیم ..😕

تو زبان آذری..وقتی دو نفر خیلـــی به هم میان میگن که خدا^^خدا خاک اینارو از یه جا برداشته^^خیلـی تشبیه قشنگیه😍^^^^^^^^سنی سویرم جانیم

یکم صمیمی لاقل رفتار ون طرف رو نپرونی

اگه از تو سرد بشه یکی دیگه گرمش میکنه😓🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
 امضات ک نشون میده خیلیل صمیمی این

نه خب من نمیگم دوسش ندارم...فقط نمیتونم گرم بگیرم

برا همون اون فک میکنه من ازش خوشم نمیاد

نه گرم نگیر عادی برخورد کن...شاید اصلا بخواد امتحانت کنه.تازه امتحانم که نکنه دلیلی بر صمیمیت نیست اگه  صمیمی بشی وابسته میشی کم کم عیباشو نادیده میگیری و نمی تونی دیگه بهش جواب رد بدی...