2777
2789
عنوان

بیاین در مورد خواستگارم نظر بدهید

| مشاهده متن کامل بحث + 5817 بازدید | 264 پست
هییییچ مردی نیس که تو گذشتش س ک س نداشته باشه،س ک س با غیر از همسر منظورمه،هشتاد نود درصدشون این کار ...

آره اینو که می‌دونم اما یه عده گستاخن ، این گستاخی رو وقتی باهاشون معاشرت کنی متوجه میشی که مرد بی لیاقتیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پز.زیر.پوستی#  

چرافک میکنید همه نی نی سایتیا باید بدبخت و بی پول باشن😂بابا خواهر منم ی خاستگار داشت فوق تخصص تو آمدیکا  ولی بخاطرشرایطش ردش کرد   واقعا عحیب تیست بعصیا یسری معیارا دارن برای خودشون  من خودم ازشوهری ک پولشو قایم کنه نگه چقددرمیاره کلا متنفرم و پسرخدامـ باشه قبول نمیکنم 

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤
عکس بذارم ، هستی

هسم

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤
چرافک میکنید همه نی نی سایتیا باید بدبخت و بی پول باشن😂بابا خواهر منم ی خاستگار داشت فوق تخصص تو آم ...

ببخشین😂😂😂😂

من دیدم یکی تگ کرده همون اول منم کردم😐😊

ببخشید استارتر😘

من عادت دارم اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم.😗 پس اگه یه دفعه از اخلاقم ناراحت شدی، یه نگاه به شعور خودت بنداز.😏 

تفاقا خوشگلی   ولی کاش ی عکس واصحتربدی این مث سه درچهاره      من ک خوشم اومد ازچهرت