2777
2789
عنوان

فازتون چیه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 34 پست

هرکسی بنا به تجربیات خودش صحبت میکنه عزیزم 

اما در کل اینکه خودت باشی تاکیید میکنم خودت باشی و خواسته های منطقیت رو مطرح کنی 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اروم باش😂😂😂

نیستم استرس دارم

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
مگه یارو سیکس پکه اینجوری بپوشه 😐😁

چدومبه 

شاید هست 😂😂

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
کلا لباس نپوش  باکلاااااس روشن فکررررر بیست👍

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

اینجا خیییلی از این موارد پیدا میشه😂

برای قراره اول خیلی شیک و مرتب و خوشگل باش؛کم حرف بزن؛خودتو سنگین نشون بده؛ن ک اخمو تخم کنیا؛منظورم ینی باوقار برخورد کن

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡

اینجا هنوز منقرض نشدن 😂

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!
پرستاری هم فکر بدی نیستا

اره 

اسی پرستاری بپوش تا تورو دید بگه الهی تب کنم شاد پرستارم تو باشی 

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
چدومبه  شاید هست 😂😂

نه دیگه مطمئن بشو بعد نظر بده اومدیم سیکس پک نبود با لباس خلبانی چه کنه اونوقت😐😆😆😆😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

پره تو سایت تازه میگن خانمای متاهلم اینحا اقایونو ریپ نکنن

سبحان الله☹

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

حموم برو قبلش حتمن خیلی آرایش نکن صورتتو با این کرم پودرا چرب نکن مردا از صورت چرب خیلی بدشون میاد مسواک بزن موهاتو مرتب کن لباس ساده و شیک بپوش خیلی حرف نزن با ادب باش 😊 

همیشه قوی باش 😊 اگه نمیتونی اَداشو دربیار 

هر کسی ی نظری داره وقتی از بقیه نظر میخوای باید انتظار همچین حرفایی رو داشته باشی  هر کسی بر اساس تجربیات خودش میگه قرار نیس یکی تفکرش اینجوری باشه مال این دهه نباشه....غر غر😤#ن ب توهین

بنظرم تیپت ساده باشه لباست سنگین و خوشگل ...زیاد حرف نزن سنگین باش ولی در عین حال مودب و مهربون

بد کرده راهنماییت کرده؟فاز تو چیه؟از سر دلسوزی داره بهت میگه نکنه ازت سواستفاده کنه

بدون هیچ بی احترامیی

اصلا نیازی ب تاپیک زدن بر علیه ش نبود

اصلا ازت خوشم نیومد

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤