2777
2789
خوب مرد ایرانی منظورم بود 

منظورم مردای داخل ایران بود نه کلا ملیت ایرانی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله

ولی لزوم نداره برای تایید یه نفر حتما باهاشون ازدواج کنیم

راستش بعضی هاشون عالی کار میکنند

من هر وقت میرم بیروت میرم سالن اقای منیر

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

بله ولی لزوم نداره برای تایید یه نفر حتما باهاشون ازدواج کنیم راستش بعضی هاشون عالی کار میکنند م ...

شاید کارشون خیلی خوب باشه و مشتری هاش ازش راضی باشن 

ولی به عنوان شریک زندگیت پذیرشش رو داری؟ چون تو از نزدیک دیدی قشنگ تر میتونی نظرتو بگی 

شاید کارشون خیلی خوب باشه و مشتری هاش ازش راضی باشن  ولی به عنوان شریک زندگیت پذیرشش رو داری؟ ...

بله

من آدمی نیستم که فکر کنم چون شغل همسرم با خانمها در اتباطه پس همسرم هرز خواهد پرید

اتفاقا چون زیبایی های بسیار میبینند میدونند زیبایی چهره، بدست اوردنی هست و زیبایی رفتار و اخلاق ستودنی هست

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

جالبه فکر میکردم تعداد بیشتری با من هم نظر باشن.. 

به این فکر کنید که یکبار دعواتون بشه باهاتون بد رفتار کنه یه کاری خلاف میلتون انجام بده یا خسته از سر کاری که کل وقتش باید به زن های دیگه توجه کنه و رضایت اونا رو جلب کنه از کارش هیچ کار بدی هم نکرده قانون مشتری مداری رو رعایت کرده فقط برگشته حوصله نداره که با شما وقت بگذرونه... 

حتما که نباید هرز بپره اصلا چشم پاک ترین آدم دنیا باشه دنبال چیزی نباشه 

واقعا چنین وضعیتی وفق مرادتون هست و راضی هستین؟ لذت می‌برید؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز