2777
2789
عنوان

لازانیا😋

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 28 پست

مایه گوشتت نباید خیلی خشک باشه ک

اول رو ورقه ها سس بشامل بزن بعد مایه گوشت رو بریز بعدم پنیر عالی میشه یکمم روش اویشن بریز

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موادتو آبکی درست کن. من اینکارو میکنم وسس بشاملم نمیزنم.نرم و چسبناک میشه

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  
روش خشک میشه🤔 چجوری آخه  اولا ته دیس رو اول مایع بریز بعدخمیر  لازانیا و بعد مایعو پنیر ...

ن زیرش و کناراش خشک میشه☹

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  
چه جالب. چجوری رول کنم؟ مواش بیرون نمیریزه؟

نه نمیریزه مثل چی بگم عمودی بزار مواد رو بریز داخلش رول کن بعد بزار داخل ظرفت هم ایستاده میتونی بزاری هم خوابیده ایستاده قشنگ تره باید خیلی بهم بچسبونی واسه این که نریزه هم یکم اب بزن به قسمتی که رول کردی یعنی اخر رولت یا سس سفید 

کره رو بزار اب شه دو،سه تا قاشق ارد کندم بریز هم بزن بعد شیر بریز روش بزار قشنگ ارد حل بشه توش و هم بزن دایم ،به غلظت رسید خاموش کن یکم فلفل و نمک هم اضافه کن ،،ظرفتو چرب کن کفشو بعد سس رو سطحش پخش. کن،ورق لازانیا رو بزار بعد دو

باره یکم سس ، موادروش پنیر و برو تا بالا

سس درست میکنم میزنم وسط لایه هاش و موادشو اب دار درست میکنم ک خشک نباشه

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤