2777
2789
آره قبل واکسن حموم کردم که تا چند روز نبرم

خیلی کار درستی کردی.زیادم نزار راه بره اگه روز اولشه.استراحت بهتره.

با خدا باش پادشاهی کن.همسرعزیزم و پسر نازنینم خداروشکر که خداوند شمارو به من داد.😘😘😘
آره قبل واکسن حموم کردم که تا چند روز نبرم

خیلی کار درستی کردی.زیادم نزار راه بره اگه روز اولشه.استراحت بهتره.

با خدا باش پادشاهی کن.همسرعزیزم و پسر نازنینم خداروشکر که خداوند شمارو به من داد.😘😘😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چند ماه پیش زدم خداروشکر خیلی راحت بود و با شیاف جلوگیری کردم از تب شدید اما امشب مثل شما باید ب ...

پیاز رنده کن بزار کف پاش جوراب بکش روش.

منم چند شبه با تب بچم هلاک شدم.امشب بهتره خداروشکر

پیاز رنده کن بزار کف پاش جوراب بکش روش. منم چند شبه با تب بچم هلاک شدم.امشب بهتره خداروشکر

بوش اذیت نمیکنه عزیزم یا اب نمیندازه کثیفکاری بشه؟ممنون 

بوش اذیت نمیکنه عزیزم یا اب نمیندازه کثیفکاری بشه؟ممنون 

بو که داره متاسفانه.

ولی من به جون خریدم.رنده درشت زدم.میتونی هم حلقه حلقه کنی.

من پسرم خیلی تبش بالا بود.یه نفر اینجا بهم گفت اینکارو کن.

تبش ۳۹ بود.شیاف و پروفن و استا همه رو باهم میدادم بازم اثر نداشت

دست و پاهاشو و رانشو تونستم خنک کنم پیشونی و شکمشو ک داغه نمیزاره میپره از خواب ناله میکنه.ی کم خواب بره شکمشو خنک کنم فکنم پایین بیاد .

بو که داره متاسفانه. ولی من به جون خریدم.رنده درشت زدم.میتونی هم حلقه حلقه کنی. من پسرم خیلی تبش ب ...

بچه منم 39 و نیم بود اوردمش رو 39 بعدم 38 باز الان رفته 39.

بچه منم 39 و نیم بود اوردمش رو 39 بعدم 38 باز الان رفته 39.

دارو چی بهش دادی؟

ببین قطره استامینوفن موزی اگه بخری خیلی تاثیرش بیشتره تا طعم های دیگه.

من چندین بار امتحان کردم دیدم این بیشتر تاثیر میزاره.

ای وای عزیزم😣مراقب باش . چند وقتشه؟

اره خیلی بالا رفته کلا بیدارم امروزم اصلا نخوابیدم.مدام تبش و چک میکنم.یکسال و نیمشه 

اره خیلی بالا رفته کلا بیدارم امروزم اصلا نخوابیدم.مدام تبش و چک میکنم.یکسال و نیمشه 

ان شالله بهتر میشه.معمولا تب سه روز میکشه.

پسر منم ۱۳ ماهشه.تب شدید داشت.

راستی پسر من از رو دل بود.شکمش کار کرد تبش خوب شد.

پسر شما شکمش کار میکنه؟

دارو چی بهش دادی؟ ببین قطره استامینوفن موزی اگه بخری خیلی تاثیرش بیشتره تا طعم های دیگه. من چندین ...

اوایل برای واکسناش قطره استا میدادم تاثیرزیادی نداشت دیگه بعد از اون همش خونه شیاف دارم.براش شیاف میزنم همیشه تاثیر داشت اما امشب انگار ن انگار.

استا طعم توت فرنگی کوریزان هم دارم اما شیاف قوی تر نیست؟

اوایل برای واکسناش قطره استا میدادم تاثیرزیادی نداشت دیگه بعد از اون همش خونه شیاف دارم.براش شیاف می ...

توت فرنگی من گرفتم خوب نبود.انگار نه انگار.

من شیاف اثر نکرد به بچم.فقط استا .اونم فقط طعم موزی

ان شالله بهتر میشه.معمولا تب سه روز میکشه. پسر منم ۱۳ ماهشه.تب شدید داشت. راستی پسر من از رو دل بو ...

ایشالا.مرسی عزیزم از راهنماییت.

نه دشوییش مثل همیشه هست.امروز صبحم دشویی کرد.دیروز رفتیم بیرون در حد 10دیقه بدون کلاه بیرون از ماشین بود انگار سرما خورده.

توت فرنگی من گرفتم خوب نبود.انگار نه انگار. من شیاف اثر نکرد به بچم.فقط استا .اونم فقط طعم موزی

صبح زود همسرم میره براش بازم شیاف بگیره واسه فرداش حتما میگم بگیره ممنون عزیزم.لطف کردی🌹🌹🌹🌹🌹