2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مگه شماها کف نمیزنین؟یعنی چی یعنی این فقط آداب و رسوم ماست؟ کف دیییییییگه

نه والا یه زحمتی بکش توضیح بده 

بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ... کاش میشد که کمی جا به خدا هم برسد.......

شاید سنت شهر خاصی هست.چون ما واقعا نشنیدیم

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒

کف زنی مال مردم خراسانه جنوبیه شب چله چوبک رو چند بار میجوشکنن تلخیش گرفته میشه با چوبگز انقد میزننش که کف کنه اونو میگن کف یلدا که باشیره میخورن روشم اجیل و خشکبار میریزن شبای زمستون یه مستند گذاشته بود دربارش

یارب نظر توبرنگردد.برگشتن روزگار سهل است.

یعنی چه خوب درست توضیح بده

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
کف زنی مال مردم خراسانه شب چله چوبک رو چند بار میجوشکنن تلخیش گرفته میشه با چوبگز انقد میزننش که کف ...

خدا خیرت بده بدجور تو کف بودیم منظورش چیه😁

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
خدا خیرت بده بدجور تو کف بودیم منظورش چیه😁

😂😂😂مثل ابر میشه بس که میزننش بعد روش شیره انگور و خشکبار مثل گردو و بادوم و بادیان میریزن 

یارب نظر توبرنگردد.برگشتن روزگار سهل است.