2777
2789
عنوان

وای بچه ها پلیس فتا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 43 پست
نه بابا جدی از پلیس فتا زنگ زدن گفتن برای پاره ای توضیحات باید برم اونجا

وقتی دست خودت بوده واقعا به کسی زنگ نزدی ،ترسی نداره ، اونا هم خواستن همینو بهشون بگی

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همسرسابقم فرارکرده هیچ ادرسی ازش نداریم جزیک تلفن چطورپیداش کنم

کاش همسر منم فرار کنهبرو شکایت کن پیگیری میکنن بلاخره 

نمیدانم چه میخواهم بگویم غمی در استخوانم میگدازد..🎭
تقریبا با هرکی که درتماس بودم قبلا زنگ زدن منم میگم چطوری نتونستن صاحب سیم کارتو پیدا کنن

اگه تو ما رو سر کار نذاشتی پس حتما اونا سرکارت گذاشتن😂😂😂

ما با هم دشمنی نداریم حتی اگر نظرمون در مورد یه مسئله صد و هشتاد درجه با همدیگه متفاوت  باشه !!!  😊 
تقریبا با هرکی که درتماس بودم قبلا زنگ زدن منم میگم چطوری نتونستن صاحب سیم کارتو پیدا کنن

حتما دنبالش گشتن پیداش نکردن وگرنه الکی زنگ نمیزنن

من همچین موردی برام پیش اومد 

شکایت کرده بودم صاحب سیم کارت پیدا نشد و فیک بود 

کسی که از سیم کارت استفاده میکرد با کسایی ک ارتباط داشت اومدن شهادت دادن که فلانی با این شماره باما ارتباط داشت 

سه تا شاهد 

نمیدانم چه میخواهم بگویم غمی در استخوانم میگدازد..🎭
سیم کارت کار کرده ی دوست دادشت دست شما چیکار میکرده؟ اگه گمش کردی پلیس فتا چطور بهت زنگ زده ؟ سیم ک ...

خودمم موندم به خدا به من زنگ نزده به دوستم که خیلی باهاش درارتباط بودم زنگ زده که مثلا اسم منو  بگه😕