2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلممم.مگه این کاربریت نترکیده بود؟😃

سلام عزیزم چرا دوستان به نی نی یار گفتن و خودم لطف کردن کاربریم برگردوندن😂

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
سلام عزیزم چرا دوستان به نی نی یار گفتن و خودم لطف کردن کاربریم برگردوندن😂

ایوول.منم چندهفته بود ترکیده بودم امروز برگشتم😅

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
سلام عزیزم خوبی😍😍😍😍😍 چند بار تو تاپیکای راجع به ترکیدنم دیدم ازم تعریف کردی😀❤ منم دوست دارم ...

سلام قشنگم خوبی دلم برات کلی تنگ شده بود خوشحالم برگشتی💖💖

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
ایوول.منم چندهفته بود ترکیده بودم امروز برگشتم😅

خدا شکر💖حس خوبی برگشتن