2777
2789
عنوان

چه نوع فیس براشی خوبه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2434 بازدید | 29 پست
آره عالیه از آرایشگاه یه محلول بهم داد با اون میشورم  گفت اصلا صابون نزن به پوستت خراب میشه ح ...

میشه هروز استفاده کرد؟! 

ضرر نداره واسه پوست 

من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها  تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Beauty skin

امکان داره عکسشو واسم بفرستی 

من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها  تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم... 

میشه هروز استفاده کرد؟!  ضرر نداره واسه پوست

آره ولی من خودم از سر سیلیکونیش هفته ای یک بار استفاده میکنم

توی قسمت نظرات نوشته بودن اینطوری بهتره 

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
عزیزم من خودم لوازم ارایشی دارم برقی نگیر زود خراب میشه  از این یه طرف مویی و سیلیکونی بگیر دس ...

شما که خوتون لوازم آرایشی دارین چ مارکی بهتره؟! 

من آرایش ندارما میخوام صورتممو بشورم 

واسه جوش بد نیس؟! 

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی 

فقط  ی سوال واسه جوش بد نیس؟! 

ببخشیدمن هیچی نمیدونم از فیس براش😁

مثلا شوینده رو میزنی بصورتت بعد بابراش میمالی؟

بعدم آب میگیریم روصورت؟😐

مرسی ک جواب میدی❤

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
مرسی عزیزم خیلی لطف کردی  فقط  ی سوال واسه جوش بد نیس؟!

نمیدونم من جوش نداشتم برو نظراتش رو بخون توی دی جی کالا 

ولی همه گفته بودن برای جوش و اینا هم خوبه مخصوصا جوش سر سیاه

ببخشیدمن هیچی نمیدونم از فیس براش😁 مثلا شوینده رو میزنی بصورتت بعد بابراش میمالی؟ بعدم آب میگیریم ...

نه شوینده رو میزنی روی براش بعد روی صورتت ماساژ میدی

مداوم که استفاده کنی پوستت رو هم پاکسازی میکنه و شفاف میشه

نه شوینده رو میزنی روی براش بعد روی صورتت ماساژ میدی مداوم که استفاده کنی پوستت رو هم پاکسازی میکنه ...

مثلا چن مین ماساژ بدم؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
نمیدونم من جوش نداشتم برو نظراتش رو بخون توی دی جی کالا  ولی همه گفته بودن برای جوش و اینا هم ...

مرسی عزیزم از راهنمایییت 😘 

شما که خوتون لوازم آرایشی دارین چ مارکی بهتره؟!  من آرایش ندارما میخوام صورتممو بشورم  و ...

دستیا مارک ندارن عزیزم همونی که دوستمون فرستاده خوبه و اینکه برقی بخوای بگیری مارک خوب قیمتاش خیییلیییی بالاس 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕