2777
2789
عنوان

شوهر که تو مهمونی میگه زود بریم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 26 پست
اخه بعضیا اینجا دروغای شاخ دار میگن

بیخیال بذار خودشون خالی کنن.حرص نخور پیر میشی خواهرجان

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من مهمونی ما و اونا اصلا فرقی نداره فقط مشکلم اینه کلا دوس داره زیاد بمونه تو مهمونی البته ما جایی جز خونه مادر و مادرشوهرم نمیریم..

شاید سالی دو سه بار اینور اونوری دعوت شیم..

کلا جمعرو زیادی دوست داره

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
دقیقاماهم اینجوریم فقط من بهش میگم اگه راسنت میگی چرابرافامیلای خودت خسته نمیشی الان دیگه برادوطرف ز ...

من واقعا خسته م از این رفتارش طوری شده هرکی از فامیل مارو دعوت میکنه دلم نمیخواد که برم 

در کل زیاد دوس ندارم تو مهمونیا بمونم فرق نداره چه خانواده همسر ،چه خانواده خودم..دوس دارم زودتر برگردم خونه ..هر دوتامون همینطوریم

شوهرم بیشتر..مثلا چن شب پیش،خونه مامانش ساعت۹/۵شب میگه حاضر شو بریم😐😐😐😐۹شام خورده بودیم چون قراربود شب نشینی باشه مثلا گفتن زودتر شام بخوریم ک بعد شام راحت بشینیم گپ و گفت و...

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
در کل زیاد دوس ندارم تو مهمونیا بمونم فرق نداره چه خانواده همسر ،چه خانواده خودم..دوس دارم زودتر برگ ...

بعد که اومدی ناراحت نبودی دیگه خدایی 9 و نیم خیلی زوده من میام یه فس دعوا میکنم ولی چه فایده الکی از دل خودم مهمونی رو درمیارم دیگه واقعا انگیزه م واسه مهمونی کم شده 

بعد که اومدی ناراحت نبودی دیگه خدایی 9 و نیم خیلی زوده من میام یه فس دعوا میکنم ولی چه فایده الکی از ...

اره واقعا زود بود ،جالبه شب تا ۱_۲بیدار بودیم بهش میگم خو همونجا می مونیدم دیگه،میگه خب میگفتی 😐😐😐😐😐😐😐یا میگه بچه ها سروصدا میکنن سردرد میشم و ... 

بعضی وقتا دوس دارم بیشتر بمونیم،بهش میگم تو مهمونی ک هنوز زوده،یکم دیگه باشیم میگه باشه ۵دقه بعدش میگه خانوم حاضر شو بریم 😓اینه که نهایت یه ربع دیگه بمونه،برا همین هر وقت بگه برمیگردیم،مامانش اینا اخلاقشو میدونن ناراحت نمیشن،منم که بیخیال میشم دیگه

بنظرم این چیزا ارزش دعوا قهر نداره 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
خوش به حالت نعمته بخدا قدر بدون 

آره خوبه ولی من خودم حوصله ندارم زیاد بمونم جایی..

من نظم برام خیلی مهمه...

کلا زیاد حس ندارم دورهمی شلوغ زیاد بشینم

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید