2777
2789

و راهی که موجب این معجزه تو زندگیم شد...                                                           من 31سالمه و یکساله که ازدواج کردم..قبل ازدواجم رو میخوام بگم که یک دختری بودم مجرد از سطح خانواده متوسط از نظر مالی ولی طرز پوشش و رفتار و وجه اجتماعیمون بهتر و به قول عرفی باکلاس تعریف از خود نباشه اما از نظر زیبایی به نظره خودم متوسط رو پایین یعنی جز دخترهای خیلی خوشگل به حساب نمیام فقط از لحاظ ظاهری باوقار و جذابم و با کلی خوندن مطالب روانشناسی و به لطف بودن تو خانواده و فامیل پرجمعیت سیاست و روابط اجتماعیم خوبه.از 18 سالگی همیشه خواستگار داشتم اما هیچکدوم جور نمیشد همه خواستگارام یک عیب اساسی داشتن و خوب خیلیا هم بودن که اونا منو نمیپسندیدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوووووو

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

لایک کنین منم بخونم 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

خوابم میاد

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!