2777
2789
عنوان

روز زن بوووود ...

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه منم کاری نکردن من رفتم کیک گرفتم واسه مادرشوهرم خودم کادو گرفتم واسه باباشم به نامزدم گفتم کادو گرفت الانم بهش گفتم چرا اینجور کوتاهی میکنن همش اونم باهام برخورد بدی کرد الانم قهر کردم 

خدایا من تنها رو فراموش نکن

والا برا منم عیدی اوردنی مادرشوهرمینا زورشان میومد بیان اما بیچاره شوهرم برا طلامیخرید میاورد میگفت هرچقدر گفتم بیاین گفتن خودت ببر دیگه...من که اینروزهارو تاآخرعمرم فراموش نمیکنم 

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
شاید پیش خودش گفته هنوز زنم نشده بعضی از این عقاید دارن بعد خرس داده واسه ولن خوبه دیگه روز مرد نخر ...

باشه نمیخرم .. اصلا فکرشم نمیکردم هیچی نخره برام ...

دِل منم همدمی میخاد از جنس کنجد🌱👶برام صلوات میفرستی؟  
والا برا منم عیدی اوردنی مادرشوهرمینا زورشان میومد بیان اما بیچاره شوهرم برا طلامیخرید میاورد میگفت ...

اره بدیش همینه اصلا از ذهنمون پاک نمیشه...

روز زن رو شما باید کادو میبردی برا مادرشوهرت. اگه هم قرار بوده هدیه ای بگیری باید از همسرت میگرفتی نه خونوادش. کادو بردی حالا؟؟؟؟

آن بهشتی که همه در طلبش معتکف اند، من کافر همه شب با تو به آغوش کشم...❤
روز زن رو شما باید کادو میبردی برا مادرشوهرت. اگه هم قرار بوده هدیه ای بگیری باید از همسرت میگرفتی ن ...

قراره امروز برم روسری بخرم ببرم ..

اره بدیش همینه اصلا از ذهنمون پاک نمیشه...

تلافی واسه این موقع گذاشتن دیگه نمیارن نبر راحت چیه کل سال به فکر کادو تولدشون باش روز مادر روز پدر کادو خونه تولد نیارن راحته توهم نمیبری بیارن هم اندازه همون میبری تمام

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
پس ایشونم باید ناراحت بشه که چرا عروسم فقط یک روسری بهم داده؟؟؟؟

و اینکه چرا دیر اورده🤪دیروز روز زن بود دیگه 

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!