2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین گوشی که خریدم سال ۹۳ تازه ازدواج کرده بودم همسرم برام خرید Sony z

۱۷ سالم بود

السلام علیک یا ابا عبدالله   اللهم صل علی محمد وآل محمد                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
عاشقه اون گوشیم بود ماله من زد وان بود اگر ال سی دیش نمیشکست نگهش میداشتم 😭

منم دیوانه وار دوستش داشتم بعد دوسال شکست  

السلام علیک یا ابا عبدالله   اللهم صل علی محمد وآل محمد                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

فکر کنم سوم راهنمایی بودم اولین گوشیم هم از این نوکیا سفید قرمز کشویی ها بود 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
عاشقه اون گوشیم بود ماله من زد وان بود اگر ال سی دیش نمیشکست نگهش میداشتم 😭

من یه زد وان دارم ولی خوب شارژ نمیشه .دست بچه هام باهاش بازی میکنن

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

من یه زد وان دارم ولی خوب شارژ نمیشه .دست بچه هام باهاش بازی میکنن

باتریش خرابه،من یه بار اونقدر تو شارژ باهاش کار کردم بلتریش خراب شد عوضش کردم، یه بار گلسم یه گوشش شکسته بود از همون گوشش که شکسته بود خورد زمین ال سی دیش شکست یه بار دیگه عوضش کردم بار آخر اصلا نمیدونم چرا شکست قیچی افتاد روش و.... خیلییی دوسش داشتم 600پوله ال سی دی بود بابام گفت ولش کن یه گوشی دیگه بخر 😭 ولی من دوست داشتم اونو عوض کنم خیلی خوب بود😢

باتریش خرابه،من یه بار اونقدر تو شارژ باهاش کار کردم بلتریش خراب شد عوضش کردم، یه بار گلسم یه گوشش ش ...

اره یه بار هم باتریش عوض کردیم ولی دوباره همون طوره

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️