2777
2789
عنوان

امروز یه خانمه

127 بازدید | 13 پست

امروز رفته بودم بیرون

نشستم رو نیمکت جلوی یه آبمیوه فروشی خستگی در کنم.

یه خانم حدود ۶۰ ساله و شیک و پیک هم کنارم بود.

یهو دیدم خانمه دستش سمت جیبمه

فکرکردم داره جیبمو میزنه

دیدم داره غَش میکنه

گفتم خوبید؟

دستمو گرفت دستشو گرفتم گفتم ضعف کردید چیزی میخواید؟

آب هویج میخواید؟

رفتم براش یه لیوان ابهویج خریدم

گفت وای دارم میفتم

زیربغلشو گرفتم بردم رو نیمکتی که پشتی داشت بشینه و ابهویجو دهنش کردم و یه کمم ریخت رو مانتو و شالش پاک کردم.

گفتم میخواید به کسی زنگ بزنم؟؟ با یه حسرتی گفت کسی نیست ههههییییچ کس نیست ... (حالا تراژیکش نمیکنم شاید کس و کارش اداره بودن و سرکار 😄).

گفتم اسنپ بگیرم گفت خونم نزدیکه.

کیف پولشو داد گفت پول ابهویجو بردار گفتم مهمون من (خداروشکر دوتومن بود 😬).

قند داشت.

خلاصه گفتم همینجا بشینید حالتون بهتر شد برید.

دوتا فکر به ذهنم رسید اول اینکه:

خیلیامون اکثر وقتها حوصله کسالتِ مامانای خودمونو نداریم و یا مادرامون دردشونو به ما نمیگن چون عادت داریم بریم و لبخند و روی بازشونو ببینیم و اینکه یه غریبه بهش میرسه یهو (این شامل حال خودمم میشه).

دوم اینکه:

انقدر بی اعتمادی زیاد شده که من اصلا ترسیدم خانمه را تا دم خونش همراهی کنم چون یاد فیلم گرتا افتادم. هوففففف

پ.ن. ورود کاربران گوش تلخ یا اونهاییکه حرصهای زندگیشونو تو تاپیک دیگران خالی میکنن ممنوع. با تشکر 😍

تیکر لاغری⏰ وزن شروع: ۸۷💙 وزن کنونی: ۷۶.۲💖 وزنم در آغازسال ۹۹: ۷۴.۵💚 وزنم در تولد ۳۵ سالگیم: ۶۷💛 وزنم تا پایان تابستان: ۶۱ 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پی نوشتت بسی کوبنده بود...... من بودم میبردمش تا خونشون......

😄

جای شلوغی بود و چشم فروشنده ها بهش بود خیالم راحت بود

فیلم گرتا را هم تازه دیدم ترسیدم.

تیکر لاغری⏰ وزن شروع: ۸۷💙 وزن کنونی: ۷۶.۲💖 وزنم در آغازسال ۹۹: ۷۴.۵💚 وزنم در تولد ۳۵ سالگیم: ۶۷💛 وزنم تا پایان تابستان: ۶۱ 💜
مرسی اه اخر تاپیکت تایپ میکردی بهتر بود😁

اخه انقدر ماشاله اوضاع زندگی سخت شده

شوهرشون کادوی ولنتاین و روز زن نمیده میان اعصاب خردیشونو تو تاپیک دیگران خالی میکنن

منم نمیتونم به کسی اعتماد کنم خیلی زمانه بدیه چون ادمها نمیتونن به هم اعتماد کنن قدیمیا چقدر هوای هم ...

بله دقیقا 

حتی الان میگم شاید واقعا داشته جیبمو میزده دیده من حواسم جمع شده خودشو ببه غش زده

همه چی ممکنه

کاش ادمها همون ادمهای قدیم بودن

😄 جای شلوغی بود و چشم فروشنده ها بهش بود خیالم راحت بود فیلم گرتا را هم تازه دیدم ترسیدم.

پس در کل تحت تاتیر فیلمایی!!!!!!!!!

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
پس در کل تحت تاتیر فیلمایی!!!!!!!!!

بله من چون ادم عمیق و با درک بالایی هستم سعی میکنم فیلمها رو فقط برای وقت گذرونی نبینم ازشون درس بگیرم و شعورمو بالاببرم 😊

همه چی رومیدونم ولی وقتی که بایداحتیاط کنم مغزم خاموش میشه بعدباخودم میگم چه جراتی داشتم

من حتی قبلنا پیرزن سرکوچه میدیدم سوار میکردم

بعد دوسه تا کلیپ دیدم که طرف خودشو به کوری زده و یهو از راننده خفت گیری کرده

دیگه سوار نمیکنم

میگم اسنپ و اینا هست دیگه

همه چی رومیدونم ولی وقتی که بایداحتیاط کنم مغزم خاموش میشه بعدباخودم میگم چه جراتی داشتم

عکست عالیه 😄😄😄😂😂

بله من چون ادم عمیق و با درک بالایی هستم سعی میکنم فیلمها رو فقط برای وقت گذرونی نبینم ازشون درس بگی ...

درود_بر_تو_ای_بزرگوار#  

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...!