2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سر کاریه

چند نفر دیگه هم گفتن

فکر نکنم سرکاری باشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

آره من داشتم رو تخت ورزش میکردم اول فکر کردم به خاطر تکونای منه تخت داره تکون میخوره ولی من که اونهمه تکون نداشتم بعد چشمم خورد به لامپ دیدم اونم داره تکون میخوره هر چی فکر کردم نتونستم ربطشو به ورزش کردنم پیدا کنم فهمیدم زلزله ست😐

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
اردبیل

دیشبم کرمانشاه اینا اومد 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
آره من داشتم رو تخت ورزش میکردم اول فکر کردم به خاطر تکونای منه تخت داره تکون میخوره ولی من که اونهم ...

این موقع شب ورزش میکنید؟

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
اردبیلم من

چند ریشتر؟ مواظب خودتون باشین انشالله ک هیچی نمیشه ،ولی اماده باش بخوابین ک خدایی نکرده چیزی شد برید بیرون

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
2790
2823
2791
2779
2792