2777
2789
عنوان

زرنگی شوهرا🙂😏

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا چیکار کنن با این افکار ما😐 طلا میخرن میگیم به فکر پس انداز خودش بوده😑 لباس میخره میگیم میخو ...

واقعا👏👏👏

متاسف نباش متحیرباش تغییرکن وتغییرده(جمله ای ازخودم☺)
یه نظر سنجی بود دیگه. نه شکایت بود نه هیچی... پس وضع بقیه بهتر از من نیست.... اخه منم براش سنگ تموم ...

شپاچی خریدی؟

مردا چیکار کنن با این افکار ما😐 طلا میخرن میگیم به فکر پس انداز خودش بوده😑 لباس میخره میگیم میخو ...

من خودم عاشق طلاهستم... بهش میگم ۵۰۰ میخوای بدی کیف و کفش همونو طلا بخر.قبول نمیکنه....  عجیبه.

من خودم عاشق طلاهستم... بهش میگم ۵۰۰ میخوای بدی کیف و کفش همونو طلا بخر.قبول نمیکنه....  عجیبه.

باور کن یکی از دوستام اومده بود پیشم گریه میکرد شوهرم بهم اهمیت نمیده گفتم چرا؟ چی شده؟ گفت هر مناسبتی که میشه میره برام طلا میخره و از سر خودش باز میکنه، من دوست دارم برام مثل شوهر تو لاک و لوازم آرایش و کش مو و لباس و از این چیزا بگیره و یه ذره برام وقت بذاره😑😐

گفتم تو خوشی زده زیر دلت نمیدونی چجوری بهونه بگیری😐 خدا شفات بده 🙇‍

انگشترنقره؟

خب شایدفکرکرده باکیف وکفش ست وایناخوشحال میشی یا...بازم عالیه خودت میدونی من شوهرم دوسال نیست بادوران نامزدی که ازدواج کردیم خرداد۹۷ازدواج شش ماه نامزدبعدخونه خودمون وهدیه های تاالانش کلی گل رزو.............هرچی بگی خریده برام عزیزم هدیه هدیه ست حتی یه شاخه گل رزیایه کفش من گوشیم دکبارسکسته شدتوسط خودش تودعواهاامسال گوشی گرفت ماهپیش گفت براولنتاین وروززن و..چون به هرحال تویه سال توگرونی هفت تومن گوشی رفت،ولی ولنتاین کیک وگل گرفت،آذرم سالگردهروسبمون بودکل خونه روباشمع های که روزمین میزازن وگل تزئین کرده بودباکیک اینقدرررخوشحال شدم که نگوچون بعضی هاحسرت همینارودارن ببخسیدوای زشته میگین کیف وابنابراعیدو...بجای تشکر

خب شایدفکرکرده باکیف وکفش ست وایناخوشحال میشی یا...بازم عالیه خودت میدونی من شوهرم دوسال نیست بادورا ...

ست ک نگرفت فقط کیف گرفت . کفش هم جداگانه برای عید خریدیم باهم.  رنگ کیف با رنگ کفش متفاوت درومد چون کیفش کرمه. کفشو ناچارا مشکی خریدم. شوهر شمام خوبه مشخصه اهل سورپرایزه...   ولی شوهر من همه کاراش از سیاسته. همش سعی میکنه پول دستم نده .همش شکاکه. بخاطر همین گفتم زرنگ. 

ست ک نگرفت فقط کیف گرفت . کفش هم جداگانه برای عید خریدیم باهم.  رنگ کیف با رنگ کفش متفاوت درومد ...

اهان باتوضیحاتت فهمیدم عزیزم پس باشوهرمن یکم فرق میکنه شوهرمنم یکم شکاکه😉عزیرم هرجورصلاحه همون کارروکن اگه میدونی داره جمع میکنه واسه آیندت که هبچی ولی اگه ازریشه جمع کنه همون به عبارتی خسیس که بروبخربگردو..😊