2777
2789
عنوان

هدیه روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 25 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوبه روز عشق گرفته

روز عشق برام اصلا مهم نبود یه چیز مسخرس 

من کادو نمیخوام 

ولی قبل همه به فکر من باشه به من تبریک بگه انگار دنیارو دادن ۵ ساله ازدواج کردیم هیچ سالی به من تبریک نگفته

خدا صبر ایوب بده

اصلا زمان هم نمیخواد بذارن برن کادو بخرن حداقل پولشو بدن به همراهه شیرینی،  به این وسیله دله خانومشونو شاد کنن، واقعا عقل تو کله ی بعضی از این اقایون نیست واقعا.

🐥 برای‌عمرطولانی‌وباعزت‌پدرومادرم‌صلوات‌میفرستین؟ ممنون 🐥
اصلا زمان هم نمیخواد بذارن برن کادو بخرن حداقل پولشو بدن به همراهه شیرینی،  به این وسیله دله خا ...

پولم نخاستم .ی شاخه گل ی چندتا دونه شیرینی هم ینی نشد بخره..مپ من چجوری فکر روز مرد بودم..انقد دلم گرفته 

😭😭😭😭😭تبریک نمیگن بیان شیرینی بگیرن

بهترین کار اینه که به روی خودتون نیارید، به موقع هم جبران کنید. الکی بحثم سر این مسئله نکنید. چون کسی که بخواد به حرف خانومش یه کاری رو انجام بده اصلا فایده نداره، مرد خودش باید بدونه همسرش نیاز به توجه و احترام داره. 

پولم نخاستم .ی شاخه گل ی چندتا دونه شیرینی هم ینی نشد بخره..مپ من چجوری فکر روز مرد بودم..انقد دلم گ ...

شما هم به روی خودتون نیارید، اگر چیزی هم خریدید بذارید یکی دوهفته بعد بهش بدین، بدون مناسبت اون هدیه رو بدین.

البته این نظره منه