بله نوجونها نیاز به دیده شدن نیاز به آغوش دارن خونواده ها باید اونهارو مورد توجه و بی نیاز کنن تااینکه واسه دیده شدن بخودشون وجامعه آسیب نزنن خودم فرهنگیم و همیشه بچه های کلاسمو آغوش میکشم چون میدونم اکثرایا بستر خونواده ازهم پاشیده دارن یا کمبود عاطفه باید یکی باشه که درکشون کنه متاسفانه زنجیره وارهمه چی بهم ربط داره و خونواده ها باید نقش مهمی درتربیت بچه ها داشته باشن
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
آخیییی حالا اشکال نداره بحثتون برام جالب بود اینم می دونم هر دوتون آدمای با شعوری هستید ...
شما لطف دارین🌷🌷🌷
تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید: b2n.ir/589626
ناف مث حریم شخصیه من دوست ندارم کسی درباره نافم نظر بده.من گذاشتم بیرون تا باید نگاه کنی والا ب خدا چه دوره زمونه ای شده ادم اختیار ناف میراثش رو هم نداره🤗🤗🤗🤗🤗
منظور دوستان مسخره کردن نبود . آخه میدونی چیه ذات مردا توجه کردنه . خیلی زود جذب جذابیت های زنانه می ...
👌
هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم