بچه ها من ۴ هفته پیش خونه مادر همسرم رفته بودیم با جاریم دعوام شد مادر همسر طرف جاریمو گرفت منم از اون روز خونشون نرفتم ،تا دیروز که همسرم پول بهم داد گفت واسه مامانا کادو بخر منم مخالفت نکردم رفتم کادو گرفتم ،شب بعد شام ی سر رفتیم اونجا خانواده همسرم جشن گرفته بودن ماام کادو دادیم عکس انداختیم ،حالا الان میبینم خواهر همسرم که مجرده ی کلیپ درست کرده عکس همه اونای که تو مهمونی بودنو گذاشت اینستا جز ما الان بنظر شما حق دارم ناراحت شم یا نه؟؟به همسرم بگم یا نه؟؟
خودت شوهرتو بیشتر میشناسی ک چ جوری بگی ک خیلی ناراحت بشه😳
مثلا بغض کن چشمات پر اشک با صدای گرفته وخش دار..فیلم رو نشون بده بگو فقط ما اضافی بودیم بعد بزن زیرگریه...فقط فحش نده ب خانوادش
توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات
توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه.تو اطراف ما یه مثلیه که اگه چیزی به چشم کسی خوش نیومد میگن حتما خار داره.
پس اینجور خیلی جالبه 😙😂