2777
2789
عزیزم همینه؟ دیجی کالا زده ۴۶ تومن

۹۹۰😂 ۴۷ تومن

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این بلند کننده است ولی قیمتش ۶۰ تومنه اول اولشم که دراومده بود ۲۵ بود  اصلش پایینش سوراخه

عزیزم هر وقت فرصت کردی میتونی برام عکسشو بفرستی؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

۹۹۰😂 ۴۷ تومن

یکی نیس بگه اون ۹۹۰ برا چیه 😂

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

عزیزم‌من بلد نیستم عکس بفرستم یاد بده همین الان میفرستم

گلم تو همین قسمت زیر ک ارسال نظر هست نوشته... یه عکس کوه و خورشید هست.. اونو میزنی.

بعد مینویسه تصویر را اینجا بیاندازید.. اون قسمتو کلیک میکنی گالریتو باز میکنه... از اونجا انتخاب میکنی تیک میزنی میرسه... اگه نشد اذیت نکن خودتو گلم

گلم تو همین قسمت زیر ک ارسال نظر هست نوشته... یه عکس کوه و خورشید هست.. اونو میزنی.  بعد مینوی ...

مرسی که یادم دادی ممنونم هرچی قدر زدم مینویسه اینجا کلیک کنید میزنم نمیره که عکسای گالیرمو بیاره شرمنده عزیزم خودت تو گوگل بنویس تشخیص اصل و فیک بودن  ریمل اسنس کامل عکسارو میاره

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود