2777
2789
عنوان

marzi و صبحانه عالی برای بچه ها😍

24085 بازدید | 238 پست

پنکیک ❤️

موادی که لازم دارید👇🏻

1 پیمانه پُر آرد 000

1 لیوان شیر

1 عدد تخم مرغ

2 قاشق غذاخوری شکر

25 گرم کره 

نصف قاشق مربا خوری بیکینگ پودر

اول از همه کره رو بذارید کاملا به دمای محیط برسه و نرم بشه

بعد تخم مرغ و شیر و کره رو با همزن برقی بزنید تا یکدست بشه👇🏻

بعد آرد و بیکینگ پودر و شکر رو مخلوط کنید و طی 2 مرحله به مایع اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید(در این مرحله بهتره همزن برقی استفاده نکنید تا پنکیک های لطیف تر و نرم تری داشته باشید) 👇🏻

حالا بذارید مایهء پنکیک 5 دقیقه استراحت کنه و تابه تلفون تون رو بذارید روی حرارت تا گرم بشه و با کمی روغن گیاهی چرب کنید👇🏻

در این مرحله با کمک یه ملاقه مقداری از مایه رو بردارید و توی تابه بریزید 

وقتی ریختید خودش پهن و گرد میشه

وقتی قسمت رویی پنکیک هاتون حباب زد یعنی اون طرفش پخته و طلایی شده و شما باید با یه کفگیر مناسب پنکیک ها رو برگردونید👇🏻

به اون طرف پنکیک هم 2 دقیقه زمان بدید و از تابه خارج کنید👇🏻

به همین ترتیب ادامه بدید تا مایهء پنکیک تون تمام شه👇🏻

این پنکیک رو میتونید گرم یا سرد و با عسل، انواع مربا و انواع میوه سرو کنید😍

اینم پنکیک صبحانهء دختر من 👇🏻👇🏻👇🏻

سالم😍مقوی💪🏻خوشمزه😋

پست_اول#

.Pain🔥you made me a believer

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست دردنکنه کاش همه مثل شما آموزش میدادن

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

عالیه 

حتما فردا براشون درست میکنم 

راستی مرضی ناهار چی داشتی😅😅

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

من دیگه کفشوچرب نمیکنم یمقدارم شیرینارش میکنم اکه بخوام خودمم بخورم خیلی کمتر کره و شکر میزنم آخرش برا بچه ها عسل میریزم روش 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩