2777
2789
عنوان

نظرتون راجب مردای تبریزی چیه???

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اینم دوستان دقیقا درست گفتن که بخاطر پسرشون شدیدا عاشق عروسشونن بخصوص تو جمع و شدیدا نوه ی پسری رو دوس دارن که اگه اونم پسر باشه دیگه عالیه و جایگاهدعروس صدبرابر بیشتر میشه  !

خودت کجایی هستی بنویس بعد پاک کن خخخ

بیجاری

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
همین خوبه ولی رو مهارت های آشپزی خونه داری ات کار کن 😅🤣

من خیلی تنبلم😭😭😭

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
یعنی کرد 🤔

اره

به نظرم فقط یه خانم تبریزی میتونه با مرد تبریزی زندگی کنه و رسم و رسوم دست و پاگیر رو تحمل کنه و به ...

برام جالب بود نظرتون؟ چرا همچین فکری میکنید؟

من تبریزی نیستم اما همسرم تبریزیه

چند ساله دارم توی تبریز زندگی میکنم

نه با همسرم نه با پدر و مادرش مطلقا مشکلی ندارم

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
راحت نیست برای اون به خانوادش بگه دختر کرد میخوام . امیدوارم خیلی مصمم باشه

عه جدی چه جالب

راحت نیست برای اون به خانوادش بگه دختر کرد میخوام . امیدوارم خیلی مصمم باشه

اره میگفت داداشم یه دختر کرمانشاهی رو میخاس مامانم نزاشت میگفت داداشم معتاد شد

زن ذلیل که هستن مصداق بارزش شوهر من و پدرشوهر و پدر خودم و دایی و شوهرخاله هامو کلا همشون   ا ...

راااااست میگی

اکثرا اینجورین

خوشبختانه همسر من جز استثناهاست و حتی دوستامون که روی تبریزی ها شناخت دارن، از رفتارهای همسرم تعجب میکنن

اما در کل میتونم بگم حرفاتون در مورد حداقل هفتاد درصد تبریزی هایی که دیدم درستع

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧