2777
2789
عزیزم حتما باید گریه و زاری کنم؟ حتما به خاطر این که یقه ش رژیه باید خودکشی کنم؟ من یاد گرفتم مسائ ...

شوخی کردم کاره خوبی میکنی که با خنده همه چیو حل میکنی من برعکس توام اخه

شخصیت تنها چیزیہ که واقعے یا مجازے نداره😊
😂😂😂 جوش میندازه و یه کبودی بزرگ همه میفهمن زن داره اتفاقا شوهره من رو گاز تو صورت حساسه 🤣🤣🤣

😂😂 خییلی باحالی دختر 🥰واقعا تو این دوره زمونه م لازمه😂 دیروز رفته بودیم جایی موسیقی زنده داشت جلو چشمای خودم دختره زل زده بود تو چشای ما دوتا برای شوهرم قر میداد چشمک میزد!😐چشمام گرددد شده بود نمیدونستم چه عکس العملی نشون بدم هنوزم صحنش جلو چشممه خیلی عجیبو غیر قابل باور بود برام حالا شوهرمم فقط خوشتیپه خوشگل نیست اخه وقتی میخوان کرم بریزن اینهمه مجرد هست خب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂 خییلی باحالی دختر 🥰واقعا تو این دوره زمونه م لازمه😂 دیروز رفته بودیم جایی موسیقی زنده داشت جل ...

آره واقعا منم حیلی جاها برام اتفاق افتاده من تو اتوبوس بودم تو راه خونه تو بغل شوهرم خوابیدم یهو دیدم یه دختره هی میخنده و هر جا شوهرم میره میره بخدا باز یادم اومد اعصابم خورد شد🤦‍♀️

هیچ