2777
2789
اسی اینکه فخمیدی اشتباه کردی خودش بزرگترین شانسه زندگیته برگرد زندگی تو ازاول درست کن هروقت بخوای وا ...

اخه چشمم ترسیده شده میگم نکنه باز بره سمت ی زن دیگه  مثلا مامانم میگه یکی دوهفته بیابمون پیش ما من میگم ن چون میترسم اینو تنهاش بذارم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

به بچه تو دلت فکر کن رافتاراتو اصلاح کن فکر کن ببین نه تنها شوهرت بلکه بچتم دوروز دیگه دنیا اومد میخوای چه رفتاری داشته باشی باهاش خوش اخلاق و مهربون باش مطمئنن شوهرت خوشحال میشه که تغییراتتو ببینه و حتما وفادار می مونه به زندگیتون 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه قبول داری رفتارت اشتباه بوده خیلی مهمه هردوی شما ضربه خوردین...قضیه دعا و طلسم رو نمیدونم تا چه حد حقیقت داره اما خودت برو پیش شوهرت و ابراز پشیمونی کن و بهش بگو که تو هم بی اندازه بهش علاقه مندی خدارو خوش نمیاد عمرتون هدر بره براش جبران کن

به نظر من شما هر چقدر توی پست هات از خودت تعریف کردی که ارومم و .. همش دروغه . شما زن خوبی نبودی . و همین که به پیش گو و جادوگر و اینا اعتقاد داری مشخصه اطلاعات خیلی پایینی داری و ساده ای . متاسفانه دوست داشتن بیجای شوهرتون داره زندگی خودشو خراب میکنه و به نظر من شوهرتون اگه ازتون طلاق بگیره کار خوبی کرده . شما اصلا خوب نبودی ....

دست بالای دست بسیار است . ♥پسر 22 ساله♥
به بچه تو دلت فکر کن رافتاراتو اصلاح کن فکر کن ببین نه تنها شوهرت بلکه بچتم دوروز دیگه دنیا اومد میخ ...

امیدوارم...بخدا من ادم خوبیم نمیدونم چرا فقط باشوهرم اینطور بودم مث ادمایی ک جنون دارن....ینی توفامیل همه فک میکنن من ی ادم مظلومم ک ازحقم نمیتونم دفاع کنم ولی در مقابل شوهرم شده بودم شمر ذی الجوشن

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
چند وقته فهمیدی کارات اشتباه بوده ؟  ،،چند وقت با شوهرتذاینمدلی رفتار کردی؟ که اینندلی عذاب وجد ...

از ی مدت بد ازدواج دیگ این رفتارام شرو شد....

همین ک گفتم دعا و طلسم و باطل کردن دیگ اروم شدم...و خداروشکر زندگیمون خوب شد

به نظر من شما هر چقدر توی پست هات از خودت تعریف کردی که ارومم و .. همش دروغه . شما زن خوبی نبودی . و ...

عزیزم خود پیامبرم گفته طلسمو جادو و...حقیقت داره نمیدونم رو چ حساب میگی اطلاعات پایین؟؟؟؟بنظرم اطلاعات خودتو بالاتر ببر...ووقتی سواد درست نداری نیا نظر روانشناسی بده زیر تاپیک کشی

اینم بگم که چی شد که بهش شک کردم اخه شوهرم ی سیم کارت داشت مال داداشش بود ورو گوشی شوهرم بود بارها م ...

والا چه شوهر بدبخت و مظلومی داری، دلم براش کباب شد، برو مشاور، سعی کن گذشته رو فراموش کنی و زندگیت رو بسازی

... و من به تو ایمان دارم...

داستانتو خوندم عزیزم و واقعا متاسفم ک این اتفاقا تو زندگیت افتاد

اما من فکر میکنم شما خیلی مغروری،یعنی اینکه خودتو خیلی بالا میدونی و میبینی،این خیلی خوبه ادم اعتماد به نفس داشته باشه ولی نه اعتماد به نفس کاذب.

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

یه فرصت دیگه به جفتتون بده ...نی نیتون می‌تونه یه نشونه ی خوبی باشه و به فال نیک بگیر..

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
داستانتو خوندم عزیزم و واقعا متاسفم ک این اتفاقا تو زندگیت افتاد اما من فکر میکنم شما خیلی مغروری،ی ...

والا اصلا من ادم مغروری نیستم....اصلا رفتارهای خودمم برام عجیب بود الان که فکرشو میکنم میگم چطور تونستم اینکارو بکنم ولی واقعا انگار ی چیزی منووادار میکرد به اینکارا

یه فرصت دیگه به جفتتون بده ...نی نیتون می‌تونه یه نشونه ی خوبی باشه و به فال نیک بگیر..

من بهش فرصت دادم این ماجرای خیانت مال تابستون بود....ولی همش میترسم نکنه باز بره سمت اینکارارو...همش تونینی سایت میگن مردی ک اینکاره باشه بازم ازاینکارامیکنه من خط قرمز خیانته بارهای خودش گفته بودم