2777
2789
عنوان

ولنتاین

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 44 پست
من تولدا همیشه پول میدم ولی روز مرد و ولن کادو میدم ولی فکر کن اگه من ۳۰۰ خرج کنم واسش اون صد تومن خ ...

بنظرم ازاین ب بعد. نکن این کارارو اصلا

حداقل بخاطر. آرامش خودت که بعدا غصه کاری که کردیو اون جبران نکرده رو نخوری

یه کادو کوچیک بخر تمام

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

امروز حسابی دلم گرفته بود واقعا کلافه شدم به خودم گفتم چرا باید تو هر مناسبتی براش کادو بگیرم که اخر ...

منم هیچ اعتقادی به کادو به هر مناسبتی ندارم اونوقت زنم باید از دستم ناراحت بشه ؟؟؟!!! 

امضا ندارم

اووووف منم دوس ندارم یک طرفه باشه خیلی غصه میخورم انتظار یه شاخه گل داشتم اونم که هیج

اخه مرد انقد بی احساس حالا اگ پول نداشت خودموقانع میکردم میگفتم خوپول ندارع ولی داشت واسم هدیه نخرید...منم دیگ براش نمیخرم

اخه مرد انقد بی احساس حالا اگ پول نداشت خودموقانع میکردم میگفتم خوپول ندارع ولی داشت واسم هدیه نخرید ...

واسه منم داره نمیخره😊ولی چی کنم حرف بزنم دعوا میشه با یه شاخه گل نه گدا میشد نه پولدار

امروزم که روز زن اونم فقط یه تبریک گفت خب میدونی من تولدش کادو دادم ۲۰۰ تومن اون واس من داد ۵۰ تومن ...

عزيزم چند سالته؟

اول اينكه اين قانون رو هميشه رعايت كن كه توان خريد همسرت يا دوست پسرت هر اندازه كه هست شما يك سومش رو بهش هديه بده مثلا اگه اون ميتون ١٥٠ تومن هزينه كنه تو ٥٠ تومن هزينه كن

به اين خاطر كه حس مرد بودنش رو سربلند نگه داري،هيچ مرد نرمالي دوست نداره زنش بيشتر از اون خرج كنه.شايد نگه اما اينكار سرشكستش ميكنه

قيمت دوم اينكه هزينه كردن معيار عشق نيست واقعا

من و نامزدم ٣/٥ سال دوست بوديم فقط

توي ايم مدت يه ولنتاين رو خيلي معمولي ولي سورپرايزي برگذار كرد،

ولنتاين بعدش هيچي نگرفت برام حتي تبريك هم نگفت و گفت كه من هميشه دوستت دارم اين روز رو جشن گرفتن مسخرس،من ولي كادو دادم بهش با گل و اصلا هم ناراحت نشدم بعني عملا هيچ فرقي برام نداشت

امسال يه كادوي خيلييييي گرون با گل و اينا بهم هديه داد

و گفت تاريخش حاضر شدنش مقارن شد با ولنتاين واي اصلا دوست نداشتم تو اين تاريخ بهت كادو بزم 😅

ولي واقعا من زياد خرج كردم اون كم خرج كرد بازيه خياي بديه اصلا واردش نشو

عزيزم چند سالته؟ اول اينكه اين قانون رو هميشه رعايت كن كه توان خريد همسرت يا دوست پسرت هر اندازه كه ...

۲۲ سالمه از حرفات خوشم اومد واقعا نباید زیاد خرج کرد اشتباهه

۲۲ سالمه از حرفات خوشم اومد واقعا نباید زیاد خرج کرد اشتباهه

عزيزم من دقيقا ١٠ سال ازت بزرگترم ميفهمم سنت رو چون منم همينطوري بودم

ولي كسي نبود بهم بگه اشتباه ميكني

كادو خيلي خوبه گل هم عاليهههه اما ميتونه كادوي ارزون باشه يا اصلا ١ شاخه گل فقط باشه كه عشق پشتشه

خودتونو درگير عدد و رقم نكنيد اصلا كه ديگه از حال عشق خارج ميشه و ميره به سمت حساب كتاب...

يه شاخه گل بي دليل بهش بده ببوسش،بگو بي دليل دوستت دارم بذار ياد بگيره اين بي دليل و بي دريغ دوست داشتن رو

اينقدررررر حستون قشتنگتر ميشه وقتي ميبيني از حالت اجبار در مياد اين كادو ها و گلها...