2777
2789
عنوان

آیااین کارهمسرم ناراحت کننده اس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 38 پست

زیادی حساسی 

اینا مردن فکرشون بهزاین چیزا نیست 

ازش تشکر کن تا از هدیه دادن خسته نشه .

لباس میخره میگی دوست ندارم . پول بریزه بگی دوست ندارم یواش یواش هیچی نمیخره و هیچی نمیده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همین ک اون پولو میده خودش خیلیه😂😂😂😂😂ولی از شوخی بگذریم من برعکس تو هستم و اصلا از پول به عنوان کادو خوشم نمیاد خب اون پولو خودمم دارم،چه کاریه

تازه وارد نیستماااااا...جز قدیمیا محسوب میشم...

دست راست شوهرت رو سره بقیه مردا! چرا بهونه بنی اسرائیلی میگیری؟ 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
زیادی حساسی  اینا مردن فکرشون بهزاین چیزا نیست  ازش تشکر کن تا از هدیه دادن خسته نشه . ...

نه به خدامانتوخریدنگفتم دوست ندارم 

اخه من تمام طلاهاموسر خریدخونه فروختم دوس دارم نقدباشه که جمع کنم یه چیزی بگیرم 

هیچوقت نگفتم لباس دوس ندارم 

مثلاازدلم خبرداره گفته

نه ناراحت کننده نیست هرکس یه مدلی داره بالاخره

ولی بنظرم همون لباسی که میخره ارزشش بیشتره تا پول 

من شخصا از هرکس که برام پول نقد هدیه بیاره واقعا متنفر میشم چون میفهمم طرف اصلا برام وقت گذاشته که بخواد برام کادو بخره ترجیح داده با پول نقد منو از سرش باز کنه

نمیدونم سلایق فرق داره ولی بنظرم همون گل یا لباس ارزشش بیشتره 

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

من شوهرم برام کارت هدیه گرفت. ی جمله قشنگیم روش نوشته بود. بعد چن ساعت گف نوشته م خوب بود؟ حالا منو میگی هر چی فکر کردم یادم نمی اومد چی نوشته بود😂😂

آدمیزاد یادش میره عزیزم. ی پاکت بهش بده بگو هدیمو بذار تو این. 

نه اصلا ناراحت کننده نیست به نظر من هیچ اشکالی نداره کارشون.انقدر خرده نگیر بعد دیگه هیچکاری نمیکنه از من به تو نصیحت.یه مدتی شوهر من همیشه برام گل میگرفت من هی ایراد میگرفتم میگفتم حتما تزیینش گرد باشه این چرا شبیه مال چهار راه هاست و این چیزا...الان فقط تو مناسبتهای خاص یا بعد دعواهامون میگیره.بعدشم چه اشکالی داره مانتو یا لباس...خوب درسته وظیفشه اما اضافه تر میخره چه اشمالی داره چند دست داشته باشی...من خودم کتونی کادو گرفتم.

به نظر من مدل دادنش مهم نیست. چیزی که مهم و ارزشمنده اینه که به یادت باشه و دوست داشتنشو به سبک و روش خودش نشون بده. 

در دیاری که در آن نیست کسی یار کسی / کاش یا رب که نیفتد به کسی کار کسی... آقایون درخواست ندن😒
نه به خدامانتوخریدنگفتم دوست ندارم  اخه من تمام طلاهاموسر خریدخونه فروختم دوس دارم نقدباشه که ...

خب تو حسابت پس انداز کن

در هر صورت تشکر کن ازش . مردا این سلیقه ها رو ندارن که پاکت بگیرن و بنویسن 

تو حساسی 

ا جدی؟نه اصلاازش ایرادنمیگیرم اصلاجو خونه روسرچیزی بهم نمیریزم

والا من که دوست دارم همون رو کارتم پول باشه آخه تو پاکت بده که باز مجبوری بریزی رو‌کارت

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩