2777
2789
عنوان

بیاین عکس از کادوهای روز زن که گرفتین بزارین! 📷

| مشاهده متن کامل بحث + 4091 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی سایتی های عزیز

بزارین شب صبح بشه بعد 😐😐😐😐😐

الان ک همه خوابن

نیم ساعت پیش ولنتاین بود 😕😕😕

بزارین صبح بشه کادو روز زن روز زن کنین 😐😐😐

مرسی_اه# 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

پول گل شیرینی⚘🍰💸

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤

نه تبریک گفت نه کادو داد ولی کلا اهل کادو گل و سوپرایز هست حتما حواسش نیست یا حالا فردا میخواد بگه یا شاید اصلا نگه نمیدونم چی بگم والا

خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی و که بهم دادی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که ازت خواستمو صدامو نشنیده گرفتی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که میخواستی بدی و دیدی لیاقتشو ندارم و ندادی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که میخوای بدی و هنوز ندادی خدایا عاشقترینتمممم
تولدم ۷ بهمن بود کادو نگرفت  ۱۱ بهمن زایمانم بود کادو نگرفت حالا هم روز زن هست و من خونه بابا ...

عزیزم شما که تازه مامان بابا شدین قعر چرا آخه 

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

باد هوا😐

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

خییییلی دلم گرفته یعنی پول ی شاخه گلم نداشت برام بگیره 3ساله حتی روزتولدم برام چیزی نگرفته هرچی بروخودم نمیارم عین خیالشم نیس خییییلی بی معرفته 😪😭بزا روزمردبشه براش دارم امامن همیشه بهترین روزای تولدوزوزمردبراش ورفتم😤