2777
2789
😅😅😅

یعنی اصلا به اینستا اعتقادی ندارم.

کلا خودم خونه رو‌تزئین کردم شوهرم دید زیاد زحمت کشیدم از جیبش بیست تومن درآورد کادو داد بهم😐

گفتم واااییی چقدر زیااااد خدا برکت بدهههه 

خوشش اومد درآورد دو هزار تومنم گذاشت روش.😐

منم دیدم اخه بیست و دو هزار چیشو بذارم اینستا.

خودم صدش کردم گذاشتم😶

بیاید# _اعتراف_کنیم

😂😂😂😂😂

برای رسیدن به مراد دلم یه صلوات بفرستین🙇.محتاج دعاتونم
 دروغ چرا امروز خونه رو آماده کردم کیک‌پختم شوهرم هم کادو داد.اول از همه ازشون عکس گرفتم بعد ای ...

من اهل گذاشتن این چیزا نیستم سلیقه ایه دیگه 

دخترم چهارشنبه شب کلاس زبان داشت با شوهرم بعد کلاس رفته بودن کیک گرفتن و کادو اومدن سورپرایزم کردن کلی کیف کردم فقط تو گروه خونوادم فرستادم سورپرایزشون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوخی کردم 😂😂راحت باش ولی عین همین آقای ماقایی و خرس گذاشته بود اینستا اون عقد هستش 

این سال کلا از این عروسکای روسی کادو‌دادن.از این کوچیکا.خیلی هم خوشگلن😍😍😍

برای رسیدن به مراد دلم یه صلوات بفرستین🙇.محتاج دعاتونم

هییییی...شوهرم کلا ۳۵۰‌تو حسابش پول داشت از صب هی بهم رسیده کادعام و کرده چون پول نداره هیچی واسم بخره حتی فردا.اونوقت الان تو این شب خواهر ش اس داده ۲۰۰ داری بدی پسرم اپاندیس شده.دعوامون گرفت اخه اللت درست سه ماهه هر ماه یه النگو میخره ملهدپیش شوعرش بینیش و عمل کرد ۱۲ تومن داد .خودش سال گذشته شکمش و عمل کرد اونوقت شوهرم پا شد رقت اتقال بده .