2777
2789
عنوان

ارزوی مرگ کسی

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 23 پست

یه نفر خیلی اذیتم کرد خیلی خیلی خیلی خیلی ناراحتیا به خاطرش گرفتم ولی هیچوقت هیچوقت آرزوی مرگشو نکردم شماهم نکنید خدا خودش میبینه به بهترین شکل جوابشو میده

نفرت انگیز تر از تتفر وجود نداره من از هرکسی بدم میومد فکر میکردم که ازش متنفرم تا اینکه یکی اومد زندگیمو ب گند کشید ارزویه مرگ خودش ک هیچ ارزوی عذاب بچه اشو هم کردم براش منی ک تو عمرم کسی رو نفرین نکرده بودم واقعا چنان بلایی سرم اورد ک ب بچه بیگناه هم دلم نیومد رحم کنم خدا منو ببخشه واسه اون نفریناا

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید کسی که شما ارزوی مرگش رو دارین مادری براش دعا می کنه شاید خیرش به یه نفری میرسه

کلا ادم ها سیاه و سفید مطلق نیستن خاکستری هستن

به جای این که عمر و انرژی تون رو صرف نفرین و دعای بد کنین از خدا خواسته های زیبا داشته باشین.

بگین خدایا فلانی که دل من رو شکست میبخشمش که بخشیده بشم تو دلم رو شاد کن.

روحتون رو محدود و محدودتر نکنین همیشه در حال تغییر باشین.

شاید کسی که شما ارزوی مرگش رو دارین مادری براش دعا می کنه شاید خیرش به یه نفری میرسه کلا ادم ها سیا ...

اون ادمی که من میگم میگه تا زندم حق زندگی و ارامشو ندارید یه عوضیه کامله

اگه همه ادم های روی زمین هم جمع بشن و بخوان ارامش شما رو بگیرن تا خدا خودش نخواد ارامشی از شما گرفته نمیشه این ما ادم ها هستیم که با افکارمون برای خودمون زندان میسازیم 

یاد تاپیک یکی از کاربرها افتادم که زن یه مرد مطلقه که بچه هم داشت شده بود. زن و مادر زن سابق شوهرش خیلی اذیتش میکردن مادر زنه سابق شوهرش میگفت کاری میکنم تا یک سال نشده خودت طلاق بگیری ولی روزگار چرخید ووو چرخید این خانم طلاق نگرفت که هیچ خود مادرزنه یک سال نشده فوت کرد.