2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ممظورم اینه ک با تهدید مهریه مجبورش کنه طلاق بده

اینجا مشکل ناسازگاری ازخانمه فقط چون مهریه داره میخواد طلاق بگیره.راهی برا کم کردن یاندادن مهریه هست اگه طرف واقعا نداشته باشه؟

مشکل روانی داره ازاولم دنبال مهریه بود

فامیل ما مهریش ۱۰۰۰تا بود. با وکیل که صحبت کرده گفته ۱۱۰تا بهش تعلق میگیره اونم اگر پسر داشته باشه. پسرم رفته هرچی داشته زده به نام مادره که چیزی به نامش نباشه. 

اینجا مشکل ناسازگاری ازخانمه فقط چون مهریه داره میخواد طلاق بگیره.راهی برا کم کردن یاندادن مهریه هست ...

خب مرده باید بگه اگه میخای مث ادم طلاقت بدم و اذیتت نکنم مهرتو ببخش برو از زندگیم بیرون

آقا هستم خواهشا فحش ندید،نه تو تاپیکای خصوصی میام نه به کسی بی احترامی میکنم
اونوقت چیکار کرد مهریه داد؟ این اقام چیزی بنامش نیست دستش بیچاره خالیه

والا فعلاکه چیزی به دختره ندادن. تو دادگاهن همش. حتی بچه رم با اینکه ۵سالشه به پدرش دادن. فقط آخر هفته با مادرش. 

بستگی به شخص داره وضع اجتماعی، تحصیلات و...

ببین عزیزم اینی ک میگم ازاول خانمه ناسازگاری میکرد چون مهریش بالابود. الانم در شرف جدایین چون اقاهه واقعا تحملش تموم شده ولی هیچکدوم درخواست ندادن. چ راهی هست ک خانمه کمتر بتونه اذیت کنه