2777
2789

سلام خالم و شوهرش 22ساله دارن باهم زندگی میکنن اونا پسردایی و دخترعمه هستن ولی متاسفانه همیشه دعوا دارن سر هرچیز کوچیکی شوهرش دعوای بزرگی راه میندازه و قهر میکنه مثلا خواهرت منو تحویل نمیگیرد و تقصیر تو هست یا بابات این حرفو زد پس تقصیر تو هست 😞😞😞داداشت خونمون نمیاد تقصیر تو هست فلانی با من بده پس تقصیر تو هست و .......و سر اینچیزا دعوای حسابی راه میندازه و قهر میکنه فحاش هست دست بزن هم گاهی داره😔😔😔سر کوچک ترین چیزها غر میزنه  یه چیزی میگه زنشو ناراحت میکنه ولی خودش قهر میکنه بیرون آنقدر خوش صحبت و اجتماعی هست که همه سرش قسم میخورن😐😐😐ولی تو خونه حتی بچه هاش رو هم خسته کرده دوتا بچه دارن دخترش 18 و پسرش 10سالشه شما به جای این خانوم بودین چیکار میکردین؟؟؟؟؟؟؟

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍
ازدواج فامیلی همینه ما که فقط تحمل میکنیم

شما هم فامیلین؟

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خبر مرگم دارم تحمل میکنم

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 

همون 2 سال اول جدا میشدم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

چیکارمیخاد بکنه دیگه الان

بیچاره اون بچه ها

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

زنه با خواهر برادرش ارتباط نداره

همون 2 سال اول جدا میشدم

اوایل اینطور نبود

ازدواج فامیلی همینه ما که فقط تحمل میکنیم

ازدواج فامیلی گنده

مخصوصا اگر یه طرف وصلت خرررررر باشه

من و همسرم پسر عمو دختر عموییم

خاک بر سر عموم و زنش خودشون که آبرو ندارن تو فامیل آبرو مارو هم بردن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اوایل اینطور نبود

چرا عزیزم از اول همین بوده خاله ات صداشو در نیاورده الان دیگه ذله شده

چکار میخواد بکنه حالا؟ 

بزنه به در بیخیالی بگه به من چه که تحویلت نمیگیرن ناراحتی نرو

منم زنه پسرخاله مامانم شمام ببخش ولی ریدن

نه عزیزم میدونم حق داری... 

ادم میگفت غریبه ان از غریبه چه انتظار

ولی صد رحمت به غریبه.. فامیلی که اینجوری باشه... 

اُففف

میخواد بعد از اینکه دخترش ازدواج کرد طلاق بگیره

نظرتون در مورد طلاقش چیه؟