2789
عنوان

روز مادر😔

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 28 پست
روز مادر برا منم عذاب اوره ..۶ ساله ک روز مادر فقط گل میخرم برا سر مزارش 😭

خدا رحمت کنه عزیزم... 

منم 6 ساله که ندارمش ولی نه جایی هست گل براش ببرم، نه بخاطر فامیلای همسرم که خبر ندارن باهاش قهرم حتی میتونم یه پست بذارم. نه عکسی باهم داریم بذارم...

روز مادر برا منم عذاب اوره ..۶ ساله ک روز مادر فقط گل میخرم برا سر مزارش 😭

هم‌دردیم💔💔

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونشه داره زندگیشو میکنه

من سه ساله مامانم‌فوت کرده بابام‌زن گرفته و رفته از پیش ما.مزار‌مامانمم یه شهر دیگس.من میگم مادر و پدر فقط زنده باشن حالا هر جا و با هر رفتار و کرداری 

یکی رو داشتم که خیلی دوسشداشتم                           هنوز هم دوسشدارم اما دیگه ندارمش                          
فکر میکنی همین که میدونی هست و زنده اس خیلی خوبه اگرنبود همش غصه میخوردی که چرا هویت نداری 

نمیدونم شایدم... 

ولی الانم نمیدونم من اینیم که الان هستم

یا اونیم که قبلا بودم

حتی تصور زندگی کردن بدون مادر سخته 😔😭 خدا صبر بده

خیلی سخته خیلی

تو 24 سالگیم انقدر هرروز بخاطر نبودنش گریه کردم که دیگه موهام داره جوگندمی میشه... 

اخه دست خودمم نیست اصلا از فکرم بیرون نمیره

خیلی سخته خیلی .  تو 24 سالگیم انقدر هرروز بخاطر نبودنش گریه کردم که دیگه موهام داره جوگندمی ...

میدونی کجا داره زندگی میکنه؟ نمیتونی بری ببینیش باهاش حرف بزنی؟

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
میدونی کجا داره زندگی میکنه؟ نمیتونی بری ببینیش باهاش حرف بزنی؟

تهرانه ولی نمیدونم کجا

یعنی اهمیتی هم نداره که بدونم

نه اون چشم دیدن منو داره. نه من اونقدر دلم باهاش صافه که برم دیدنش. هیچوقت رابطمون درست نمیشه. 

ولی خب کاش از اول اینکارو نکرده بود

تهرانه ولی نمیدونم کجا یعنی اهمیتی هم نداره که بدونم نه اون چشم دیدن منو داره. نه من اونقدر دلم با ...

بهترین کاری ک میدونی صلاحه انجام بده😊

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃